Neler Yeni

netspeede geçiş deneyimim

djones

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
asf asfas
arkadaşlar türknetten netspeede geçmiştim geçenlerde. geçişi whatsapp üzerinden halletim. 2 gün sürdü ve sorunsuz bir şekilde geçişimi hallettiler. kendimi bildim bileli internetimiz var evde ve altyapımız sorunsuz. yani hiç internet kopmaz, kesinti olmaz, hızda dalgalanma falan olmaz. altyapımın desteklediği hızı tam alabiliyordum yaklaşık 80mbps. geçtiğim andan itibaren sabit 15 mbpsye falan düştü hızım. arıza kaydı oluşturdum, müşteri hizmetleri hemen geri dönüş yaptı ve baya ilgiliydiler. konuştuktan sonra 1 gün daha bekleyeyim düzelmezse tekrar kayıt açarım dedim tamam dediler. ertesi gün baktığımda hız hala düşüktü, o gün çok meşgul olduğum için kayıt açamadım. ertesi gün netspeed aradı ve hızınızın düşük olduğunu görüyoruz kayıt açalım, yarın sabah 8 ve 12 arası modemi açmayın dediler. müşteri hizmetleri konusunda bir sıkıntı yaşamadım muhattap bulabiliyorsunuz anında. modemi sabah açmadım ve akşama doğru arayıp kutuda yapılan incelemelerde 53 mbps alabileceğiniz, sizin 15 küsür aldığınızı tespit ettik isterseniz elektrikçi çağırıp sorununuzu çözün dediler. sorun falan yok bu arada eminim geçiş yaptığım andan itibaren hız düştü yıllardır böyle bir sorun yaşamadım ve alabileceğim hızın 53 olduğunu söylediler ki geçmeden önce 80 alıyordum sabit. bende tamam dedim kapattım telefonu. ilk faturamı ödediğimde başka servis sağlayıcıya geçeceğim. fiyat olarak iyi , müşteri hizmetleri olarak iyi, performans olarak istediğim verimi alamadım. risk alıp deneyebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,193
Üyeler
161,269
Son üye
Fktahsin
Top Bottom