telefon nedir hocamNew state indirdim fakat oyun deliler gibi kasıyor redmi note 8 telefonum var. Arkadaşımda da aynı telefon var onda hiç kasmıyor
Resmi niye 8 yazmış abtelefon nedir hocam
Efendim hocam Türkçe kuralları riayet ederek konuşursak güzel olur saygılar.Resmi niye 8 yazmış ab
sende önündekini okursan güzel olur saygılar.Efendim hocam Türkçe kuralları riayet ederek konuşursak güzel olur saygılar.
Görememiş olabilir mi?sende önündekini okursan güzel olur saygılar.
okudum sorun nedir görmemişim bak sinirli günümdeyim ters yapmasende önündekini okursan güzel olur saygılar.
Görememiş olabilir mi?
yani yaparsam nolur döver misin? ülkede sinirli olmayan yok atar yapma banaokudum sorun nedir görmemişim bak sinirli günümdeyim ters yapma
yaparım bak bulurum seniyani yaparsam nolur döver misin? ülkede sinirli olmayan yok atar yapma bana
yani yaparsam nolur döver misin? ülkede sinirli olmayan yok atar yapma bana
Beyler şaka mısınız?yaparım bak bulurum seni
yoo gayet gerçeğim adres versin giderim şuan ciddi ciddiBeyler şaka mısınız?
hayattaki tek başarısı bu forumda gold üye olmak olan bir arkadaş beni dövecekmiş forumda olmasak iki laf ederdim de terbiyem el vermiyor işine git çocukyaparım bak bulurum seni
adres verhayattaki tek başarısı bu forumda gold üye olmak olan bir arkadaş beni dövecekmiş forumda olmasak iki laf ederdim de terbiyem el vermiyor işine git çocuk