TL olarak satın almıştımKur farkı olabilir.
dolar olarak iade ettiği için belki kurlarla alakalı bi durum olabilir ama emin değilim bu yorumu hiç düşünmeden yazıyorumArkadaşlar Newegg 150 TL eksik iade yaptı, konuştum inceleme yapılacakmış. Fikriniz nedir?
TL olarak satın aldımdolar olarak iade ettiği için belki kurlarla alakalı bi durum olabilir ama emin değilim bu yorumu hiç düşünmeden yazıyorum
Dolar kaç iken kaç iken iade ettinArkadaşlar Newegg 150 TL eksik iade yaptı, konuştum inceleme yapılacakmış. Fikriniz nedir?
7.3 idiDolar kaç iken kaç iken iade ettin
Knk o zaman aldığım ücrete 500 dolar ediyor. 500 dolar olarak iade etmiş olsalardı fazlası ile almıştım iadeyi ama.Belki dolar üzerinden almışsındır. Ama sana TL olarak göstermiştir fiyatını. İadeyi de dolar cinsinden vermiştir ama sana TL olarak görünmüştür.
Belki.
Cidden abi benim beyin 23.00 dan sonra gidiyor.Knk o zaman aldığım ücrete 500 dolar ediyor. 500 dolar olarak iade etmiş olsalardı fazlası ile almıştım iadeyi ama.
Yok knk o ihtimali düşündüm ama yine fazla almam gerekir o durumdaCidden abi benim beyin 23.00 dan sonra gidiyor.