Neler Yeni

Newegg Hakında bilgi lazım

Ciry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan Celep
Orayı bende bilmiyorum. Arkadaşım MSI laptop almıştı. Servis Point'e gönderdiğinde kabul etmişlerdi. Ayrıntıları bende çok bilmiyorum ama bazıları geçiyor olabilir.
msi markasını türkiyede garanti kapsamına alıyorlar diye biliyorum bende ama her ürünün ve her markanın garantı kapsamında olması kesin değil bence şansa bırakmayın işinizi. Şöyle bir durum var eğer istediğiniz ürün türkiye de satılmıyorsa alın derim ama türkiyede varsa verin 3 5 k fazladan alın türkiyeden.

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
msi markasını türkiyede garanti kapsamına alıyorlar diye biliyorum bende ama her ürünün ve her markanın garantı kapsamında olması kesin değil bence şansa bırakmayın işinizi. Şöyle bir durum var eğer istediğiniz ürün türkiye de satılmıyorsa alın derim ama türkiyede varsa verin 3 5 k fazladan alın türkiyeden.
Msı sitesine baktığımda laptopların trde garantisi var diğerlerinin yok yazıyordu asusa sorduğumda uluslararası garantili ürünler trde 1 yıl geçerli oluyor demişlerdi hatta ürün sizdeyse seri numarasını verin kontrol edelim demişlerdi

Ciry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan Celep
Msı sitesine baktığımda laptopların trde garantisi var diğerlerinin yok yazıyordu asusa sorduğumda uluslararası garantili ürünler trde 1 yıl geçerli oluyor demişlerdi hatta ürün sizdeyse seri numarasını verin kontrol edelim demişlerdi
Tekrardan dediğim gibi eğer almak istediğiniz ürün ülke içinde var ise fazladan parayı verin ne VAT ne de noter vekaletenamesi için fazladan para harcamış olun, ha eğer türkiyede bulunmayan bir ürün ise alın derim. Şahsen ben sıvı soğutucumu türkiyede yok satılmıyor diye newegg den aldım.

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Tekrardan dediğim gibi eğer almak istediğiniz ürün ülke içinde var ise fazladan parayı verin ne VAT ne de noter vekaletenamesi için fazladan para harcamış olun, ha eğer türkiyede bulunmayan bir ürün ise alın derim. Şahsen ben sıvı soğutucumu türkiyede yok satılmıyor diye newegg den aldım.
Trden almak mantıklı geldi

Morpho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Adil Ehmedzade
Newegden alınan ekran kartının mesela tr de garantisi oluyor mu ? Uluslararası veya newegg garantisi v.s

2. Si aldığımda neweggden ekran kartı ücreti dışında gümrük ücreti ödüyormuyum? Bilgisi olan var mı?
Azerbaycanliyim burda Gomruk 300 dollar aylik gecis imkan veriyor ek kdv falansiz 300 dollar sonrasi vergilendirmeler basliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,140
Üyeler
168,244
Son üye
memna
Top Bottom