Newegg kargomu göndermiyor.

Reaksiyon skoru
19
Newegg'den 2 şubat'ta RTX 3050 almıştım ve 5-7 gün içinde gönderilir diyordu ve gönderildi de. Ama yaşadığım ilçeye gelince bana kargonuz iade edildi diye mesaj geldi ve kargomu İstanbul'a geri gönderdiler. Canlı destekle konuştuğumda ise her seferinde beklememi söylüyorlar ertesi gün tekrar yazıyorum ve yine bekleyin diyorlar.
2 gündür İstanbul'da bekliyor kargo. Newegg'in böyle yapacağını hiç düşünmezdim. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Dolandırıldığımı düşünmeye başladım.

Dolandirilmazsin, kargocu gelip evde bulamadik diyip geri göndermiş vs. Olabilir. Hangi kargoya ulaşmaya çalış. Yurtdışına iade gonderilmeden.

Newegg'den 2 şubat'ta RTX 3050 almıştım ve 5-7 gün içinde gönderilir diyordu ve gönderildi de. Ama yaşadığım ilçeye gelince bana kargonuz iade edildi diye mesaj geldi ve kargomu İstanbul'a geri gönderdiler. Canlı destekle konuştuğumda ise her seferinde beklememi söylüyorlar ertesi gün tekrar yazıyorum ve yine bekleyin diyorlar.
2 gündür İstanbul'da bekliyor kargo. Newegg'in böyle yapacağını hiç düşünmezdim. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Dolandırıldığımı düşünmeye başladım.
newegg güvenilir diye biliyorum. İstanbulda hangi şubede kaldığı gözüküyorsa arayıp sorabilirsiniz.

Dolandirilmazsin, kargocu gelip evde bulamadik diyip geri göndermiş vs. Olabilir. Hangi kargoya ulaşmaya çalış. Yurtdışına iade gonderilmeden.
Kargo dağıtıma çıkarılmadı bile şubeye gelip geri gitti.Şimdi DHL Express diye bir kargoda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

newegg güvenilir diye biliyorum. İstanbulda hangi şubede kaldığı gözüküyorsa arayıp sorabilirsiniz.
Mail atacağım umarım cevaplarlar.

Evet satıcı bize mail attı biz de geri gönderdik dediler.
Neweggin kendisi satıyor kartı.
İlginç , ilk defa böyle bir olay duyuyorum.
Paranız iade olur ama satıcı neden öyle bir şey yapsın Türkiye'ye kadar gelip kargo masrafı felan olduktan sonra anlam veremedim.

İlginç , ilk defa böyle bir olay duyuyorum.
Paranız iade olur ama satıcı neden öyle bir şey yapsın Türkiye'ye kadar gelip kargo masrafı felan olduktan sonra anlam veremedim.
Ben de anlamadım,işin garip yanı neden ürünü geri çektiklerini de söylemiyorlar.

Çok ucuzada almamissin zaten boşver çeksinler geri 😆 7500 e yurtiçi 6600 almanı tavsiye ederim paran iade olunca.
Nasıl iade olacak ki hala taşıma aşamasında gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül abi bi akıl ver çok zor durumda kaldım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,437
Üyeler
187,053
Son üye
Emoriann
Geri