🔥İndirim Newegg'de Rog x870 + Corsair 32Gb Ram + Corsair H100i Sıvı Soğutma 449$🔥🔥🔥

Ne amerikada tanidigim var ne de param var... Zaten yasamaya degil yasayanlari izlemeye geldim hayata :peeposad:

Gerçekten bedava sistem toplamak isteyen için kaçırılmayacak fırsat ve hepsi de kaliteli parça valla coğrafya kaderdir boşuna denmiyor

480 dolara geliyo konudaki bir de bu var acaba hangisini alsam. Digeri ile arasinda 70 dolar fark var. Asus olanini iptal ettim asrock olani soyledim. 490 dolara modem hediyesi de var 😁

1000086478.webp

1000086475.webp

Bizde donanım parçaları 500 dolarlık ürünü 1200 dolara kakalıyorlar sonra da kur, vergi muhabbeti… Abartı fiyatlara karşı tepki göstermek lazım. Abdullahın yaptığı protesto videolarından sonra nasıl fiyatlar düşmüştü aynı şekilde baskı olunca gerçekten fark ediyor
Biz de artık susmamalıyız.

bitmiş fırsat stok bırakmamıslar ,sadece ramler bu fiyat ...

Ben de iptal ettim ya. Kuzen 1 seneden önce gelemeyecek gibiydi. Gerek yok şimdi borclanmaya.

çok yakın zamanda babamın bi arkadaşı gelecek ama satsam satamam gibi geliyor, sistem de yenilemeyeceğim sanırım ne dersiniz stok gelirse alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,903
Üyeler
185,970
Son üye
Right
Geri