🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Gelen oturum bildirimi :D

WhatsApp Image 2025-11-15 at 00.16.44.webp

Ben de aranıza Amazon'dan katıldım 😄 Umarım sorunu çözülen yeni seridir.
IMG_20251115_002700.webp

Ben de aranıza Amazon'dan katıldım 😄 Umarım sorunu çözülen yeni seridir.
Alıntıyı görüntüle
Vallahi bende ilk sipariş verenlerden biriyim fakat %25-30 ses seviyesini çıkardığımda bass da tıkırtı duyamadım sadece basslı şarkı açıp arkasına geçip baktığım da anca öyle fark ettim.

Vallahi bende ilk sipariş verenlerden biriyim fakat %25-30 ses seviyesini çıkardığımda bass da tıkırtı duyamadım sadece basslı şarkı açıp arkasına geçip baktığım da anca öyle fark ettim.
@Abdullah Hacıgül beğenmedi bassı açtı sen nasıl kıstın :kekw:

@Abdullah Hacıgül beğenmedi bassı açtı sen nasıl kıstın :kekw:
Nasıl yani?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az mı geldi? 😅

Fabrika ayarlarında stereo geliyor surround yapınca iş değişiyor. O zaman bass ne kadar yoğun olduğu anlaşılıyor.

Ben varsayılan bass 50 ayarını -25 düşürdüm.

Kafam rahatladı.

Dostlar ben googletv/smart TV konusunda cahilim biraz. Yüksek çözünürlüklü ulusal yayın ve tarayıcı için bilgi içeren bi konu veya mesaj var ile alıntılar mısınız

Nasıl yani?

Az mı geldi? 😅

Fabrika ayarlarında stereo geliyor surround yapınca iş değişiyor. O zaman bass ne kadar yoğun olduğu anlaşılıyor.

Ben varsayılan bass 50 ayarını -25 düşürdüm.

Kafam rahatladı.
sonra ayar çektim efsane oldu, ses sistemi fena

Senin daha önce yazdığın görüntü ayarlarını da geldiğinde yapacağım. Bu yazdığın ses ayarını da aynı şekil. Başka böyle ayarlamamız gereken şeyler var mı? Dolby audio,video falan açık mı geliyor mesela.

Geri