🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Senin daha önce yazdığın görüntü ayarlarını da geldiğinde yapacağım. Bu yazdığın ses ayarını da aynı şekil. Başka böyle ayarlamamız gereken şeyler var mı? Dolby audio,video falan açık mı geliyor mesela.
Dolby Atmos yapınca ses boğuklaştı belki Netflix ve Amazon dan direkt o özelliği sağlayan içerik izlemeliyim bilemiyorum bakmam lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüzde kaç seviyesinde ses açtınız 😆

Dolby Atmos yapınca ses boğuklaştı belki Netflix ve Amazon dan direkt o özelliği sağlayan içerik izlemeliyim bilemiyorum bakmam lazım.

Yüzde kaç seviyesinde ses açtınız 😆
hatırlamıyorum ama bende üst segment oled var onu açtım ona göre renk ayarı yaptım miss oldu.

Dostlar odamda duvara asıp hdmi ile pcye bağlamak istiyorum, sürekli pcde bağlı olacak, film vb. şeyleri bu ekrandan izleyeceğim. Kendi üzerinden youtube izlemek ile pc üzerinden izlemek arasında kalite farkı oluşuyor mu? Deneyen var mı? Teşekkürler.

Dostlar odamda duvara asıp hdmi ile pcye bağlamak istiyorum, sürekli pcde bağlı olacak, film vb. şeyleri bu ekrandan izleyeceğim. Kendi üzerinden youtube izlemek ile pc üzerinden izlemek arasında kalite farkı oluşuyor mu? Deneyen var mı? Teşekkürler.
Gerek yok 4K destekliyor hem yutupta hem netflixte

Gerek yok 4K destekliyor hem yutupta hem netflixte
Pc'ye bağlayıp kullanmak benim için çok çok daha rahat olacak hocam o yüzden merak ediyorum. Stremionun pc uygulamasından açıp film izleyeceğim gibi. Bir şey izlemediğim zaman da wallpaper enginedan bir wallpaper koyarım ambians tarzı oynar, odam oldukça küçük.

Pc'ye bağlayıp kullanmak benim için çok çok daha rahat olacak hocam o yüzden merak ediyorum. Stremionun pc uygulamasından açıp film izleyeceğim gibi. Bir şey izlemediğim zaman da wallpaper enginedan bir wallpaper koyarım ambians tarzı oynar, odam oldukça küçük.
Pek bir fark olmaz.

Hocam kaliteli bir kablo alırsanız sorun yaşamazsınız , ben de PC yı yansıtıyorum , sorun yaşamadım, kalite kaybı da yok

hatırlamıyorum ama bende üst segment oled var onu açtım ona göre renk ayarı yaptım miss oldu.
Bizimle de paylaşırsanız çok seviniriz :)

Ben de 65 lik olanı ilk alanlardan biriyim ama geldiğinden beri kutusu kapalı duruyordu. 85 likte indirim olursa onu alırım bunu direkt iade ederim diyodum olmadı… Sonra 12 Kasımda gaza gelip 85 liği aldım Amazondan. Cuma akşam kargoya verildi. Bugün teslim edilecek yazıyor bakalım.

evin ortasında duruyor şuan duvara monte için aparat bakıyorum 65ınc olan için ne önerirsiniz ve açıldığında hangi ayarları yapayım renk, ses vs.

evin ortasında duruyor şuan duvara monte için aparat bakıyorum 65ınc olan için ne önerirsiniz ve açıldığında hangi ayarları yapayım renk, ses vs.
Abdullah hocamız video çekiyor bakalım artık göreceğiz ayarları

Abdullah hocamız video çekiyor bakalım artık göreceğiz ayarları
teşekkür ederim bekleyelim bakalım videoyu

Arkadaşlar şimdi 65ınc için hareketli duvar aparatı arıyorum ama herhangi bi markanın aparatını alsam uyumlu oluyor mu acaba ? next markasının sadece sabit olanı var hareketli olanında 65ınc destekleyen yok.

Son düzenleme:
Konudaki arkadaşlardan gördüğüm ayarlar bu şekilde. TV'nin kurulumu yapıldıktan sonra ayarları denerim diye ss'ini almıştım. Bu ayarları deneyip deneyiminizi paylaşabilirsiniz.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    33.6 KB · Hit: 99
  • 2.webp
    2.webp
    23.8 KB · Hit: 100
Geri