🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Ortak çanak olması problem değil. Türksat 42 dereceden sinyal alabiliyorsanız tkgs kurulumu ile zaten tüm digitürk kanalları gelir. modül ise şifreli digitürk kanallarını çözmeye yarayan bir karttır. modüle frekans girme diye bir durum yok.
Tek yapman gereken modül talep etmek mi?

Adam gibi deneme fırsatı sonunda geldi Cod bo7 60 FPS ne kadar akıyosa akıyor yine

Ekler

• 1000140059.webp
    1000140059.webp
    408.3 KB · Hit: 65
  • 1000140057.webp
    1000140057.webp
    204.3 KB · Hit: 65
Tv dün akşam teslim edildi mesai saatleri dışında olunca servis kaydı oluşturamadık öylece tv ile bakışıyoz çok can sıkıcı 🤭 next star telefon a bakmıyor servis ilçe dışından komşu ilçeden gelecek fakat buradan biri kurulum yapıyormuş servis adına garanti başlamak için onuda kim bilmiyorum sizce ne yapmalıyım

Tv dün akşam teslim edildi mesai saatleri dışında olunca servis kaydı oluşturamadık öylece tv ile bakışıyoz çok can sıkıcı 🤭 next star telefon a bakmıyor servis ilçe dışından komşu ilçeden gelecek fakat buradan biri kurulum yapıyormuş servis adına garanti başlamak için onuda kim bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
Nextin web sayfasından servisin telefonunu bulup direkt arayın servis kurulumdan sonra kendisi kayıt yapabiliyor.

Servisi Aradım yan ilçe olduğu için belki beni göndermezler hafta sonu bende nexstara ulaşamam telefon a bakmazlar dedi 🤔🤭 il merkezindeki servis de bize uzak olunca bizi göndermezler daha oraya hiç kuruluma gitmedim dedi ilginç bir durum artık pazartesiyi bekleyeceğiz gibi

Servisi Aradım yan ilçe olduğu için belki beni göndermezler hafta sonu bende nexstara ulaşamam telefon a bakmazlar dedi 🤔🤭 il merkezindeki servis de bize uzak olunca bizi göndermezler daha oraya hiç kuruluma gitmedim dedi ilginç bir durum artık pazartesiyi bekleyeceğiz gibi
Kanka numara Söyler misin ben de ariyim

Hocam tv çarşamba teslim gözüküyor muhtemelen haftasonu detaylıca bakarım zaten tv kanalı izlemicem sadece ps5pro ve youtube filan için kullanıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,346
Üyeler
184,618
Son üye
mehmethocam
Geri