evetTek yapman gereken modül talep etmek mi?
evetTek yapman gereken modül talep etmek mi?
Hocam modülü araştırdım ama internette devamlı görüntü gidip geliyor yorumları gördüm modülde.
ne modülü bahsettiğiniz ?Tek yapman gereken modül talep etmek mi?
Hayır bulunduğum ilçede yetkili servis yok Nexstar merkez hafta sonu telefona bakmıyor bu yüzden hangi servisin geleceği belli değilTeşekkür ederim hocam. Servisi aradım wpdan bilgi istediler fotoğraf falan sizde de istediler mi
Hocam bir yanlışınız var. Firma ile görüşme sağladığımda üründe Qled katmanının olduğunu belirtmişlerdi. Hatta Scroll da Kaan'ın yorumlarda Qd-Miniled olduğunu yazmıştı.Renklerde patlama yapmasının sebebi diğer müdaillerine göre panelde extra q dot katmanının bulunmaması, ancak bu patlamayı aza indirebilmek için IPS panel kullanılmış renkleri daha az patlatıyor aslında. Diğerlerinin taktiği şu VA panel atıp üzerine mini led ekleyip katmanı q dot yapıyorlar.
Subwoofer olayı sayfalarca konuşulmuş ancak gerçek Subwoofer deneyimi tam kapasite de her zaman Plastik kutu içerisinde değil sunta vb tarzı içerisinde olur. TV'lere bunu eklemeyeceğiniz için bir çok marka veya hepsi Subwoofer bass kısmını üreticiden kısık ayarlatır ayarlar ile arttırma seçeneği ekler max yaptığınızda titreme duymazsınız ancak gerçek subwoofer'a göre düşüktür. Nexstarda olduğu gibi koymuş firmadan kıstırmamış hangi ses sistemi üreticisine yaptırdıysa. Çok takılmamak gerek ama insanlar takmış biraz.
Bu yüzden Subwoofer ayrı satılır. Herşeyi TV yapsaydı yada içine koysalardı ayrıca sinema sistemi diye bir teknoloji doğmazdı. Ama tabi tercih meselesi. Hoşunuza gitmeyen veya kullanımıza uygun gelmeyen hiçbir ürünü kullanmamak daha verimli kullanabileceğiniz teknolojiye yönelmek en doğru seçim.
Bu Google Tv'lerin genel problemi diye biliriz. Yani telefonlarda da aynı durum var Mediatek işlemci, Exynox veya Snapdragon her birinin işlem süresi farklı yapıda. Android TV lerde de Mediatek kullanıldığı için hemen hemen hepsinde olur. Önüne geçmek biraz firmaların tercihi ram artırıyorlar. Ama ne hikmettense Android TV 'lere Mediatek harici işlemci pek görmüyoruz :/
yok hocam ürünün temel performansı ile ilgili 3 cümle kurmak zor geliyor aldıktan sonra insanlara. Ama almadan önce ayakla veya aparatla ilgili 45 sayfa soru sorarlar.Şuana kadar 137 sayfa okudum kimse detaylı incleme yapmamış, detaylı görülşerini paylaşmamış.
Herkes birşeyler sormuş ama bende gözü karartıp aldım bakalım.
Alıntıyı görüntüle
Konuda onlarca deneyim mesajı varŞuana kadar 137 sayfa okudum kimse detaylı incleme yapmamış, detaylı görülşerini paylaşmamış.
Alıntıyı görüntüle
Ben de ulaşmaya çalışıyorum ilçe yetkili servisine de ulaşılamıyor haftasonu komple mi kapalılar bilgisi olan yazabilir mi servis yönünden dakika 1 gol 1 oldu bu firmaServisi aradığımda mesai saati dışındayız diyor bugün kapalı mı yoksa bu saatler de kapalı mı? Bilen var mı?
Hocam profesyonel detaylı bir inceleme yapabilecek kişi sayısı çok azdır zaten. Ürünün üretim videolarına kadar paylaşıldı.Teknik detaylarla alakalı 10 larca mesaj var işin o kısmını anlamayıp kullanıcı olarak memnuniyete dair 10larca mesaj var beklentiniz detaylı inceleme sanırım onun için YouTube a düşecek videoyu beklemeniz gerekiyor ki paylaşılan mesajlarda yüzeysel bir inceleme videosu da var.Burdaki yorumları hb ürünü satın almış kişilerin 5 yıldızlı değerlendirmeleri gibi düşünün.Benim için kıstas mıdır yeterli midir evet. Sizin alışveriş kriterlerinizi bilemiyorum.Şuana kadar 137 sayfa okudum kimse detaylı incleme yapmamış, detaylı görülşerini paylaşmamış.
Alıntıyı görüntüle