🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Hocam modülü araştırdım ama internette devamlı görüntü gidip geliyor yorumları gördüm modülde.
Bu sizde oldu mu hiç?
Çünkü kuruluma 550₺ istiyor Digitürk.
Modül çalışmadı sorun oldu vs bir 550₺ daha gidecek. Havadan 1100₺.
Kendi hatalari bile olsa alıyorlar.
Ben onvo 65500 4k webos tv de problemsiz kullanıyorum. görüntü gidip gelme durumu olmadı. tabi ki başka tvlerdeki performansını tahmin edemem ama genelde problemsiz ya da çok nadir donma ya da anlık yayın şifreliye girme-düzelme durumları oluyor. digitürk forumlarında da bazen TCL tvlerde problem yaşandığı yazıyor ama hangi model ya da seri bilgim yok.

Amazondan 11 kasım akşamı sipariş vermiştim. Bugün kargolanmadığı 4. gün. Böyle geciken var mı başka?
Ürünler fabrikadan çıktığı gibi taze taze geliyor demek. Fırından sıcak sıcak çıkıp geliyor işte. Beklemeden kullanacağız 🤣

Hocam sen böyle deyince merak ettim, amazonun elinde stok olsa herhalde şimdiye gönderirdi. Acaba üretildikçe mi kullanıcılara gönderiliyor.
Bence o şekilde gönderiliyor. Belli bir ürün sayısı üretileceği öngörülerek veya fabrikadan sipariş istenerek geliyordur.
. Ben de bu gece başında sipariş verdim. . Haftaya kargo yazıyor.

TV 8 de 4k var mı? Maç izleyenler memnun mu soran çok arkadaş vardı

Amazondan 11 kasım akşamı sipariş vermiştim. Bugün kargolanmadığı 4. gün. Böyle geciken var mı başka?
Var hocam. Alırken yazıyordu ama. Perşembe aldım. Yine Perşembe diyor teslimata.

D smart go yu kafanıza çok takmayın bence, sadece yükledikten sonra açtım biraz kurcaladım film ve dizi sayisi çok sınırlı ve TV ler de görüntü çözünürlüğü çok düşük bir daha uygulamaya girer miyim büyük ihtimalle girmem.

Tv standı geldi arkadaşlar tv de gelirse inş kurucam önümüzdeki haftasonuna kadar
IMG_2185.webp
IMG_2186.webp

Geldiler mi hocam?
Evet hocam aradıktan yaklaşık 1 - 1.5 saat sonra geldiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 Kasım gün içinde sipariş verdim 85 ilk olanı. Dün akşama kadar kargolanmamıştı. Akşam müşteri hizmetlerini aradım rica ettim. Hızlandırma talebimi ilettiklerini söylediler birkaç saat sonra kargoya verildi oldu, bugün de teslim edildi.

bu konu 100ü bulur dedim 200 olacak galiba :D 141 sayfada hala daha teknik sorgulayan arkadaşlar doğru düzgün teknik inceleme yok diyen arkadaşlar gerçekten komik fabrika videosundan tut inceleme videosu işlemcisinden tut ekranına kadar yazmadığımız yetkili ile konuşmadığımız ve yazmadığımız konu kalmadı hala daha piyasası 50k iken 27k olan bir ürüne bu derece teknik sorguluyorsanız inanılmaz komik yani herhangi bir bilinen marka samsung, tcl, philips falan aynı ürüne sadece etiket koyup 40k dan satsalardı bu kadar sorgulanmazdı
Seyfullah hocam bu konuda size hak veremeyeceğim. Elbette özelliklerine göre sunulan fiyatın abartı olduğu markalar var lakin, tcl c6k, c7k, c8k yı yan yana koyduğunda bu modeller arasındaki farkı bile ciddi bir şekilde anlıyorsun. Ürün kötü değil, elbette fiyatına göre sundukları çok iyidir bunda hemfikirim. Ama bir tcl c7k olduğunu düşünmüyorum. Statik kontrast oranları arasında uçurum bir fark var. Bu bütçelerde alınacak en iyi ürün. Tcl de indirime girdiğinde fiyatını hak eden bir ürün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,632
Üyeler
184,656
Son üye
ömer irem savaş
Geri