kivircix
80+
- Reaksiyon skoru
- 221
Geldiler mi hocam?Az önce bana da aynısını söylediler. Hemen başka bir servisi aradım onlar böyle bir şey söylemedi. 40 dk içinde geliyoruz dediler.
Geldiler mi hocam?Az önce bana da aynısını söylediler. Hemen başka bir servisi aradım onlar böyle bir şey söylemedi. 40 dk içinde geliyoruz dediler.
NextStar merkezBu numara sizin bulunduğunuz yerin servisinemi ait yoksa ülke genelinde servislere kurulum olduğu bilgisini veren Nexstar şirket hattımı oluyor
Samsung etiketi olsa 40K mı olurbu konu 100ü bulur dedim 200 olacak galiba141 sayfada hala daha teknik sorgulayan arkadaşlar doğru düzgün teknik inceleme yok diyen arkadaşlar gerçekten komik fabrika videosundan tut inceleme videosu işlemcisinden tut ekranına kadar yazmadığımız yetkili ile konuşmadığımız ve yazmadığımız konu kalmadı hala daha piyasası 50k iken 27k olan bir ürüne bu derece teknik sorguluyorsanız inanılmaz komik yani herhangi bir bilinen marka samsung, tcl, philips falan aynı ürüne sadece etiket koyup 40k dan satsalardı bu kadar sorgulanmazdı
Haklısın hocam. Genel anlamda ben de seninle hem fikirim. Fakat TV herkesin 3-4 belki de 5 yılda bir değiştirdiği ihtiyaç değil. Bundan dolayı almayı düşünüp sorgulayan arkadaşlara da hak vermek lazım. Tabi önceki 140 sayfayı okumadan direkt buradan başlıyorsa bu serüvene öncelikle ilk sayfalardan bilgilenmeye başlaması lazım.bu konu 100ü bulur dedim 200 olacak galiba141 sayfada hala daha teknik sorgulayan arkadaşlar doğru düzgün teknik inceleme yok diyen arkadaşlar gerçekten komik fabrika videosundan tut inceleme videosu işlemcisinden tut ekranına kadar yazmadığımız yetkili ile konuşmadığımız ve yazmadığımız konu kalmadı hala daha piyasası 50k iken 27k olan bir ürüne bu derece teknik sorguluyorsanız inanılmaz komik yani herhangi bir bilinen marka samsung, tcl, philips falan aynı ürüne sadece etiket koyup 40k dan satsalardı bu kadar sorgulanmazdı
Konu ilk mesajı sizde olduğu için size yazıyorum, sayfalar içinde farklı teknik veriler, videolar, fotolar var, onları ilk mesaj kopyalasanız, soranlara da ilk mesajı adres göstersek iyi olmaz mıydı?ÜRÜN LİNKİ: https://app.hb.biz/6QzBTbGlV8X4
link olduğu için reklamdır.
Alıntıyı görüntüle
NextStar YE-65IDWG11 ÖZELLİKLERİ
- 65" Çerçevesiz
- 4K UltraHD
- MiniLED
- IPS Panel
- 128 Dimming Zone
- HDMI eARC
- Dolby Vision
- Dolby Audio
- 15W x 2 + 20W SubWoofer Dahili Ses Sistemi
- Google TV
- Google Sesli Komut
mesela yani yüz yıl kampanyasıSamsung etiketi olsa 40K mı olur![]()
Var zaten. Sağ üstteki arama yerine tıkla şunu seç:Haklısın hocam. Genel anlamda ben de seninle hem fikirim. Fakat TV herkesin 3-4 belki de 5 yılda bir değiştirdiği ihtiyaç değil. Bundan dolayı almayı düşünüp sorgulayan arkadaşlara da hak vermek lazım. Tabi önceki 140 sayfayı okumadan direkt buradan başlıyorsa bu serüvene öncelikle ilk sayfalardan bilgilenmeye başlaması lazım.
Bu arada foruma konu içinde mesaj arama gibi bir özelliğin gelmesi gerekiyor. (var mı bilmiyorum.)
Varmış ama biraz fazla kurcalamak lazım. Benim bahsetmek istediğim direkt olarak konu içinde arama çubuğu olsa ve "teknik özellikler" diye aratıp bilgi veren arkadaşların mesajları okunabilse güzel olur.
Benim bunu 3 yıllık forum kariyerimde yeni görmem. Neyse, almayı düşünüp teknik özellikler yada panel hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar bu özelliği kullansınlar.Var zaten. Sağ üstteki arama yerine tıkla şunu seç: Alıntıyı görüntüle