🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Bilemedim hocam olmasa müşteri hizmetleri yok derdi heralde. Fakat neden donanım özelliklerine yazmamışlar onu bilemiyorum
Çünkü firma çok tecrübesiz, o yüzden bir çok şey burada yazılarak öğrenildi. Kendilerinin ürün tanıtım broşürü dahi eksik/hatalı. Ancak bunlar göz ardı edilebilir. İlerleyen zamanlarda başka segment ürün çıkartınca daha dikkatli olurlar. Yaygınlaşınca içini açıp seri numaralarını kontrol eden bir çok video ile daha net anlaşılır. Buraya gönderilen renk ayarlarından, Renk patlamalarından q-dot olmadığı , aynı markanın qled tv'lerinden görüntü bakımından bir tık üstün olduğu bununda IPS ekran ve Vision kullanıldığı ortaya çıkıyor. Sonuçta televizyon KTC firmasının televizyonu. İlerleyen zamanlarda içindeki ram ve hafızanın ne derece yeterli olacağı, ne derece güncelleme alacağı , ne derece katman veya panel sorunu çıkaracağı belli olur. Daha detaylı inceleyenler arttıkça hepsi ortaya çıkması muhtemel. Şimdilik iyi gözüküyor. Önemli olan ilerisi.

Hocam cumartesi günü geldi benim tv. 444 lü numara açmadı direkt bulunduğum ilçedeki servisi aradım hemen geldi kurdu.
Ben tüm numaraları aradım ulaşamadım Instagram'da mesaj gönderdim bu numarayı gönderdiler WhatsApptan yazınca hemen dönüş yaptılar.

0505 185 09 42

65’ olanını almayı düşünüyorum ama kararsızım TCL mi alsam bunu mu alsam diye yeni evleneceğim evime almak istiyorum. Detaylı inceleme videosu gelir mi?

65’ olanını almayı düşünüyorum ama kararsızım TCL mi alsam bunu mu alsam diye yeni evleneceğim evime almak istiyorum. Detaylı inceleme videosu gelir mi?
Tcl hangi model kaç k

Ben tüm numaraları aradım ulaşamadım Instagram'da mesaj gönderdim bu numarayı gönderdiler WhatsApptan yazınca hemen dönüş yaptılar.

0505 185 09 42
Bu numara sizin bulunduğunuz yerin servisinemi ait yoksa ülke genelinde servislere kurulum olduğu bilgisini veren Nexstar şirket hattımı oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,632
Üyeler
184,656
Son üye
ömer irem savaş
Geri