🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Çokta fark yok kabeldirekt de olabilir aslında fiyat indirimi şart şöyle min 2m kabloyu 250-300₺ alsak güzel olurdu
Kablo işi ugreen ve paugge den sorulur diyordu herkes, bende daha riske atmamak için bunu aldım, diğer 2.0 winkel kabloda sorun çıktı çünkü 4k 60 Hz verdiğinde kopmalar yaşadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam senden bir ricam var, benim tv ünitesi tam 120 cm. Öğrenmek istediğim tv ayaklarının dıştan dışa kaç cm olduğu. Benim tv ünitesine sığarmı
Hocam benim duvarda asılı ama altından baktım ayakların giriceği yer dıştan dışa 110 cm olarak gözüküyor.

Kablo işi ugreen ve paugge den sorulur diyordu herkes, bende daha riske atmamak için bunu aldım, diğer 2.0 winkel kabloda sorun çıktı çünkü 4k 60 Hz verdiğinde kopmalar yaşadım.

Hocam benim duvarda asılı ama altından baktım ayakların giriceği yer dıştan dışa 100 cm olarak gözüküyor.
çok stres yapmıştım duvarı delmek istemiyordum. içim rahatladı valla çok teşekkür ediyorum. rahatlıkla sığacaktır o zaman

Hocam benim duvarda asılı ama altından baktım ayakların giriceği yer dıştan dışa 110 cm olarak gözüküyor.
@ozantt hocam 110 cm 100 yazmışım yalnışlıkla

eyvallah hocam. bu konuya büyük emek verdin valla :D allah razı olsun. tvden memnun kalırsak baya dua alacaksın :D
Eyvallah hocam, ben de genelde yardım isteyen tarafım 😂, biz de @Abdullah Hacıgül üstat sayesinde faydalandık, birbirimize yardımcı olmak boynumuzun borcu 😂

bu sabah kırık tvyi almaya geldiler ben evde yoktum hepsijetten gelen arkadaş kutusundan çıkarırken sizde yapmış olabilirsiniz demiş anneme :D iyi ki evde yoktum. Bugün onun dışında bi aksiyon alınmadı. Bu arada askı aparatı için güzel tavsiye göremedim biri amazondan bir şey aldığını söylemişti burda yazdığına göre iyidir diyip sorgulamadan sipariş verdim ama max 55 inc yazıyormuş sonradan farkedip iptal ettim şimdi bakarken gözüme şu ilişti yorumlar iyi fiyatta makul duruyor sanırım bundan sipariş vericem https://www.trendyol.com/vontech/vt...-led-tv-hareketli-tv-aski-aparati-p-165780654
Hocam gözünüzden kaçtığını düşünerek tekrar yazayım başkaları da sizde mağdur olmayın.Zaten kargoda sıkıntı olmuş bide buna takıp daha çok üzüleceksiniz.Bu ürünü eski televizyonumda kullanıyodum taş gibi sapasağlam duruyor duvarda. 65 inch yeni aldığım televizyonu taktım taşımasında bir sıkıntı yok ama zangır zangır ses yapıyor.Bundan dolayı farklı bir aparat arayışındayım duvardan bunu söküp yeni aparat takıcam.Titreşimden kaynaklı çıkan ses yüzünden bunu kullanmanız mümkün değil.65 inch TV ASKI APARATI ALACAKLAR BU ÜRÜNÜ ALIRSA MAĞDUR OLUR.Bilginize.

1080p yi ne yapayım usta 4k 60hz 10 bit 4:4:4 tam renk ayarında vermesi lazım

Alıntıyı görüntüle
Hdmi 2.0 olsa bile vermesi lazım bir gariplik var bu işte

Gerçi eARC da HDMI 2.1 ile sağlanıyor.

Acaba panel tamamen bu desteği mi veremiyor anlamadım.

@Discrew hangi kabloyu satın aldın?
Hocam HDR10 ve HDR10+ sertifikası yok ki nasıl 4K 60Hz 10bit 4.4.4 versin , Kablo destekliği taktirde 10bit 'i düşük çözünürlükte verir geri kalanı 8bit verir. En azından ben öyle biliyorum. RGB 4:4:4 ile YCbCr 4:4:4 bundardan biri 10 diğer 10+ diye biliyorum ben 10+ varsa RGB 4444 desteklediğinden normal 10 olmasına gerek yoktur. Yanlış bilmiyorsam böyleydi.

Vision'dan kurtarıyor ama HDR10+ dan kurtarmıyor olabilir
Arkadaşlar daha çok uydu yayını izleyeceğim. Benim kafama takılan 65 inc alırsam yayın bulanık gibi gelir mi, 55 inc ile arasında görüntü kalitesi farkı olur mu. Şu sebepten söylüyorum, ekran büyüdükçe netlik azalır gibi geliyor. Böyle bir durum var mı sizce kararsızım. Arada 3 metre mesafe var bu arada.
Bu mesafeleri baz alınız. Ayrıca koyacağınız yerin arkasında pencere olmaması veya az olmasına dikkat ediniz. Özellikle uydu yayınları izleyicileri için.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-11 011104.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-11 011104.webp
    12.6 KB · Hit: 97
  • 1762813259311.webp
    1762813259311.webp
    106.3 KB · Hit: 116
Son düzenleme:
Hocam gözünüzden kaçtığını düşünerek tekrar yazayım başkaları da sizde mağdur olmayın.Zaten kargoda sıkıntı olmuş bide buna takıp daha çok üzüleceksiniz.Bu ürünü eski televizyonumda kullanıyodum taş gibi sapasağlam duruyor duvarda. 65 inch yeni aldığım televizyonu taktım taşımasında bir sıkıntı yok ama zangır zangır ses yapıyor.Bundan dolayı farklı bir aparat arayışındayım duvardan bunu söküp yeni aparat takıcam.Titreşimden kaynaklı çıkan ses yüzünden bunu kullanmanız mümkün değil.65 inch TV ASKI APARATI ALACAKLAR BU ÜRÜNÜ ALIRSA MAĞDUR OLUR.Bilginize.
hocam bana Nextstar YE-4270 modelini önerdiler. uyumluluk açısından bir sorun olmaz ama 300 400tl olduğu için sağlam değil büyük ihtimalle

hocam bana Nextstar YE-4270 modelini önerdiler. uyumluluk açısından bir sorun olmaz ama 300 400tl olduğu için sağlam değil büyük ihtimalle
Kurulum için gelen servis taşeron olduğu için, aradığında ona da sorabilirsiniz bence ,hani sağlam mı başka bir marka öneriyor musun tarzında.

Geri