🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Arkadaşlar daha çok uydu yayını izleyeceğim. Benim kafama takılan 65 inc alırsam yayın bulanık gibi gelir mi, 55 inc ile arasında görüntü kalitesi farkı olur mu. Şu sebepten söylüyorum, ekran büyüdükçe netlik azalır gibi geliyor. Böyle bir durum var mı sizce kararsızım. Arada 3 metre mesafe var bu arada.

Ğ
Arkadaşlar daha çok uydu yayını izleyeceğim. Benim kafama takılan 65 inc alırsam yayın bulanık gibi gelir mi, 55 inc ile arasında görüntü kalitesi farkı olur mu. Şu sebepten söylüyorum, ekran büyüdükçe netlik azalır gibi geliyor. Böyle bir durum var mı sizce kararsızım. Arada 3 metre mesafe var bu arada.
Genel kural olarak, TV ne kadar büyükse, ondan o kadar uzakta oturmanız gerekir. SMPTE (Sinema ve Televizyon Mühendisleri Derneği) standardına göre, ideal izleme mesafesi ekranın çapraz ölçümünün 1.2-1.6 katı arasında olmalıdır. Örneğin, 75” bir TV için, ideal izleme mesafesi yaklaşık 90” (yaklaşık 3 metre) olmalıdır.

Uydu yayınları 1080p ve bitrate düşük olduğu için 65" sınırı 3mt civarı olur. Daha yakında oturursan bozuk görülebilir.

Son düzenleme:
1080p yi ne yapayım usta 4k 60hz 10 bit 4:4:4 tam renk ayarında vermesi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Hdmi 2.0 olsa bile vermesi lazım bir gariplik var bu işte

Gerçi eARC da HDMI 2.1 ile sağlanıyor.

Acaba panel tamamen bu desteği mi veremiyor anlamadım.

@Discrew hangi kabloyu satın aldın?
Hocam kablo bu bundan iyisi Şam'da kayısı diye biliyorum bütün sertifikalar var kabloda

Ekler

• 1000138313.webp
    1000138313.webp
    167.8 KB · Hit: 57
En niye vermiyor bu 10 bit 4:4:4 tam renk 😠

Ciddi ciddi bu kablo 550₺ 💀
AMD diyebiliriz belki 😂, Nvidia da olmuyordur belki,birinin daha denemesi lazım.

AMD diyebiliriz belki 😂, Nvidia da olmuyordur belki,birinin daha denemesi lazım.
Benim monster aniden bozulmamış olsa bakardım.

Kablo yok olsa denerim.
Hocam bu kablo iyi, Ataşehir Üsküdar taraflarına yakın oturuyorsanız resmi distribütör orada internetten 100 TL falan daha ucuza alabilirsiniz, ben ertesi gün geliyor diye gidip almıştım.

Benim monster aniden bozulmamış olsa bakardım.

Hocam bu kablo iyi, Ataşehir Üsküdar taraflarına yakın oturuyorsanız resmi distribütör orada internetten 100 TL falan daha ucuza alabilirsiniz, ben ertesi gün geliyor diye gidip almıştım.
Sen kaça aldın?

550 ye düşmüştü 650 den , ben 3 metre olanını aldım.
Çokta fark yok kabeldirekt de olabilir aslında fiyat indirimi şart şöyle min 2m kabloyu 250-300₺ alsak güzel olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,813
Üyeler
184,347
Son üye
silkroadadam
Geri