Next kanky alınır mı?

ElectriX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,933
Televizyonun uydu alıcısı bozuldu. Bende bunu alarak kullanmak istiyorum. Yorumlarda olumsuzluk gördüm, iyi midir? Çok bir şey beklemiyorum kanalları açsın yeter.

bende var catıdakı televızyona bagladım 5 ay falan oldu herhalde kırmızı olanı almıstım gold falan dıyordu almsıken wıfı aparatlı olanı almakta fayda var en azından youtube falan acabılırısnız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende var catıdakı televızyona bagladım 5 ay falan oldu herhalde kırmızı olanı almıstım gold falan dıyordu almsıken wıfı aparatlı olanı almakta fayda var en azından youtube falan acabılırısnız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wifi özelliğini kullanmayız sanırım. Kullanırsak da telefon üzerinden USB ile aktarılıyomuş.

Televizyonun uydu alıcısı bozuldu. Bende bunu alarak kullanmak istiyorum. Yorumlarda olumsuzluk gördüm, iyi midir? Çok bir şey beklemiyorum kanalları açsın yeter.
Normal kullanım için yeterli olur. Amazon'da bazen 100 TL kupon ile Next 2000 Wi-Fi HD S uydu alıcısı 680 TL'e düşüyor takip etmenizde fayda var. Kanky'den daha iyi donanımı var ve dahili Wi-Fi desteği var.

Son düzenleme:
Wifi özelliğini kullanmayız sanırım. Kullanırsak da telefon üzerinden USB ile aktarılıyomuş.
hıc denemedım ama bende kanaları acsın yeter mantığıyla aldım iş goruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,397
Üyeler
187,951
Son üye
wastageeeaq
Geri