Wifi özelliğini kullanmayız sanırım. Kullanırsak da telefon üzerinden USB ile aktarılıyomuş.bende var catıdakı televızyona bagladım 5 ay falan oldu herhalde kırmızı olanı almıstım gold falan dıyordu almsıken wıfı aparatlı olanı almakta fayda var en azından youtube falan acabılırısnız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normal kullanım için yeterli olur. Amazon'da bazen 100 TL kupon ile Next 2000 Wi-Fi HD S uydu alıcısı 680 TL'e düşüyor takip etmenizde fayda var. Kanky'den daha iyi donanımı var ve dahili Wi-Fi desteği var.Televizyonun uydu alıcısı bozuldu. Bende bunu alarak kullanmak istiyorum. Yorumlarda olumsuzluk gördüm, iyi midir? Çok bir şey beklemiyorum kanalları açsın yeter.
hıc denemedım ama bende kanaları acsın yeter mantığıyla aldım iş goruyorWifi özelliğini kullanmayız sanırım. Kullanırsak da telefon üzerinden USB ile aktarılıyomuş.
Stokta. 100 TL kupon ile 675 TL. @ElectriXNormal kullanım için yeterli olur. Amazon'da bazen 100 TL kupon ile Next 2000 Wi-Fi HD S uydu alıcısı 680 TL'e düşüyor takip etmenizde fayda var. Kanky'den daha iyi donanımı var ve dahili Wi-Fi desteği var.