Neler Yeni

🔥İndirim Next Start 4K Media Player 1499TL!!

Heliosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Barış
Alın aldırın, bu fiyatlarda alınacak en iyi cihazlardan

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Erdem çay
3 aydır kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Kaldırır ama cloudstream + kekikakademi repo tavsiye ederim stremiodan daha iyi. Türkçe kaynaklar da bolca var ve debrid gerekmiyor
Şu zımbırtıları bi kurmak için uğraşmadım. Diğer tv izleme uygulamalarındaki filmlere ekstra olarak kaliteli içerik mi sunuyor.

Bu arada 3-4 aydır kullanıyorum. Tv box inanılmaz bir rahatlık üründe fena değil. Sadece 4k filmlerde usb den atılan sanki fps düşüyor ara sıra, farklı bir oynatıcı denemiştim düzelmişti.

sergun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
sergun
Şu zımbırtıları bi kurmak için uğraşmadım. Diğer tv izleme uygulamalarındaki filmlere ekstra olarak kaliteli içerik mi sunuyor.

Bu arada 3-4 aydır kullanıyorum. Tv box inanılmaz bir rahatlık üründe fena değil. Sadece 4k filmlerde usb den atılan sanki fps düşüyor ara sıra, farklı bir oynatıcı denemiştim düzelmişti.
Kaliteden ziyade Türkçe dublaj ve Türk filmleri, yeni dönem Türk dizileri, BluTV, Exxen vs. hepsi var. 1080p için daha uygun. İsim vermeyeyim çoğu sitenin arşivine reklamsız Netflix gibi arayüzden erişmenize yarıyor. Mikrofonla arama da destekliyor.

Kurması 2 dakikadan fazla sürmez.

Yabancı ve 4k yüksek bitrate için Stremio + debrid hala tercih sebebi.

Son düzenleme:

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Erdem çay
Kaliteden ziyade Türkçe dublaj ve Türk filmleri, yeni dönem Türk dizileri, BluTV, Exxen vs. hepsi var. 1080p için daha uygun. İsim vermeyeyim cehennemli site, boxlu dizi sitesi, inat kutusu vs. Hepsinin arşivine reklamsız Netflix gibi arayüzden erişmenize yarıyor. Mikrofonla arama da destekliyor.

Yabancı ve 4k yüksek bitrate için Stremio + debrid hala tercih sebebi.
Süper birşeymiş akşam uğraşıcam bakalım umarım sorun çıkmaz.

extremegk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gokhan kılıc
Arkadaşlar elimde scart to hdmi dönüştürücü var eski crt televizyona taksam çalışır mı bu .4k falan değil tabii ki.Bunu takıp ulusal kanalları ip tv şeklinde izleyebilirmiyiz

Heliosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Barış
Arkadaşlar elimde scart to hdmi dönüştürücü var eski crt televizyona taksam çalışır mı bu .4k falan değil tabii ki.Bunu takıp ulusal kanalları ip tv şeklinde izleyebilirmiyiz
Hiç sanmıyorum. Ben androix box tan HDMI to VGA yaptım, VGA girişli monitörde bile görüntü vermedi.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Erdem çay
Yapanlar vardı hocam siz bi google araştırma yapın. Bazı kablolar bazı donanımlarla uyumlu olmuyor ama, ben olsam sipariş verir çalışmazsa iade hakkımı kullanırdım.

extremegk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gokhan kılıc
Yapanlar vardı hocam siz bi google araştırma yapın. Bazı kablolar bazı donanımlarla uyumlu olmuyor ama, ben olsam sipariş verir çalışmazsa iade hakkımı kullanırdım.
Mi stick le çalıştırdım hocam daha önce aynı setup ile 1080 p di ama.

Hiç sanmıyorum. Ben androix box tan HDMI to VGA yaptım, VGA girişli monitörde bile görüntü vermedi.
Aktif dönüştürücü lazımdır belki bende olan scat dönüştürücü kendi adaptörü var ve daha önce mi stick çalıştırdım ctr tv de ama 1080p di o

yusufyeni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yusuf YENİ
Bende Xiaomi stick var çok fazla ısınıyor doğru düzgün kullanamıyorum bunun gibi kutu alsam işimi çözer mi acaba

FocSayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Berk Sarı
Bende Xiaomi stick var çok fazla ısınıyor doğru düzgün kullanamıyorum bunun gibi kutu alsam işimi çözer mi acaba
Kendi kullandığınız ürün sıkıntı yaşatıyorsa bu sizin için daha iyi olacaktır

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,417
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Sizce bu mu yoksa xiaomi mi box S 2.nesil mi ikisi arasındaki fiyat farkına değer mi?

Top Bottom