Güncellemeden sonra bayağı azaldı. Ayrıca bunun sebebi Google TV'nin çok ağır bir arayüz olması. Ana sayfada bile reklam var. Bazı kişiler bilgisizce Google TV Android TV'den çok daha iyi diyor ama çok yanlış. Bu sorun Mi Box'ta var aynı şekilde.2 gb ram varmış yorumlarda çok donuyor felan yazmışlar,
200 TL fazla verip Amazon'dan almak daha mantıklı.Mi box gibi bir şey. Google Widevine L1 lisansı var yani içerikleri 4K oynatabilme şansınız var. Cpu da Cortex-A55miş. bu fiyata gayet iyi.
Mi Box 2.nesil kullanıyorum ara ara donmalar oluyor hatta iki platform arasında geçiş yaparken de donduğu oluyor, power kablosunu çıkarıp tekrar takınca düzeliyor. Çok sık donma yaşanmıyorsa sorun olmaz bence.Güncellemeden sonra bayağı azaldı. Ayrıca bunun sebebi Google TV'nin çok ağır bir arayüz olması. Ana sayfada bile reklam var. Bazı kişiler bilgisizce Google TV Android TV'den çok daha iyi diyor ama çok yanlış. Bu sorun Mi Box'ta var aynı şekilde.
Dreamstar nova mı bu mu iyi sizce ? Nova almak üzereydim bu konuyu gördümGüncellemeden sonra bayağı azaldı. Ayrıca bunun sebebi Google TV'nin çok ağır bir arayüz olması. Ana sayfada bile reklam var. Bazı kişiler bilgisizce Google TV Android TV'den çok daha iyi diyor ama çok yanlış. Bu sorun Mi Box'ta var aynı şekilde.
55mu9000 kullaniliyorSamsung TV ile kullanan var mı acaba? Tv kumandası ile kontrol edilebiliyor mu?
inat tv kuruluyor mu denediniz mi hocamBende kullanıyorum öneririm.