Next Start Pro 4K TV Box sepette 1.549 TL

satıcı güvenilir mi

Bizde tv+ kutusu var. Almak mantıklı mı sizce ?

2 gb ram varmış yorumlarda çok donuyor felan yazmışlar, Netflix 4k yokmuş vs. alınmaz gibi para tuzağı

satıcının sadece poşete sarıp gönderdiğini yazanlar var sağlam gelirse bu fiyata zaten muadili yok alın geçin

2 gb ram varmış yorumlarda çok donuyor felan yazmışlar,
Güncellemeden sonra bayağı azaldı. Ayrıca bunun sebebi Google TV'nin çok ağır bir arayüz olması. Ana sayfada bile reklam var. Bazı kişiler bilgisizce Google TV Android TV'den çok daha iyi diyor ama çok yanlış. Bu sorun Mi Box'ta var aynı şekilde.

Mi box gibi bir şey. Google Widevine L1 lisansı var yani içerikleri 4K oynatabilme şansınız var. Cpu da Cortex-A55miş. bu fiyata gayet iyi.
200 TL fazla verip Amazon'dan almak daha mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncellemeden sonra bayağı azaldı. Ayrıca bunun sebebi Google TV'nin çok ağır bir arayüz olması. Ana sayfada bile reklam var. Bazı kişiler bilgisizce Google TV Android TV'den çok daha iyi diyor ama çok yanlış. Bu sorun Mi Box'ta var aynı şekilde.
Mi Box 2.nesil kullanıyorum ara ara donmalar oluyor hatta iki platform arasında geçiş yaparken de donduğu oluyor, power kablosunu çıkarıp tekrar takınca düzeliyor. Çok sık donma yaşanmıyorsa sorun olmaz bence.

Dreamstar nova mı bu mu iyi sizce ? Nova almak üzereydim bu konuyu gördüm

bugün ulaştı elime. 10 numara cihaz. bizim televizyon da performansı çok çok farketti. akıcılığı arayüzü vesayre çok beğendim. bu ürün kaçmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,121
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri