Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

QR kod nerde hocam? Cihazın altında TRT bandrolü var sadece altında bir QR kod var altında u ile başlayan bir kod var bu mu?

QR kod nerde hocam? Cihazın altında TRT bandrolü var sadece altında bir QR kod var altında u ile başlayan bir kod var bu mu?
Kutu üstünde turuncu etiket varsa cihazın altındaki qr çalışıyor hocam.onu taratıyorsun ne yapcağını anlatan sayfa açılıyor.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Erdem çay
Alakasız olacak ama ekran ayarları normal olarak mı kullandınız yoksa özel ayar mı yaptınız ben yeni tv almıştım onun ekran kalitesi bu cihazdan daha iyi tek avantajı android olması bir de tv 4 k ama youtube da 2160 p den yukarısını açmıyor sizce nedendir?
Özel bir ayarı yok sadece ayarlardan 1080p yada 4k olarak seçim yapıyorsunuz başka bir ekstra ayar yeri yok. Netlik vs.

2160p zaten 4k demek.

Malesef çoğu tv box mevcut tv nin uygulamalarından daha kötü gösteriyor. Sadece tv uygulaması 1080p ise youtu.be 2160p ye kadar çıkıyor ve daha güzel gösteriyor

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Chorum yukleyebilen yada kullanışlı herhangi bir browser kurabilen varmı ? Storede saçma sapan browserler var ve hicbirsekilde chorum yada opera kuramadim
APK ile Aurora Store yükleyin. Telefondaki Google Play Store'da olan tüm uygulamalar var. Chrome'da indirebiliyorsunuz ordan.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Erdem çay
İade etmeyi başarabilen ve para iadesi alabilen var mı,

Gerçekten rezalet bir firma idefix, kargom sende de ayrı bir rezil firma. Adamlar kargoyu aldı iade için geri götürmüyor bir haftadır

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
İade etmeyi başarabilen ve para iadesi alabilen var mı,

Gerçekten rezalet bir firma idefix, kargom sende de ayrı bir rezil firma. Adamlar kargoyu aldı iade için geri götürmüyor bir haftadır
Benim iade kargom çoktan teslim edildi (idefix'in sitesinde kargoda gözüküyor ama bana iadeniz teslim edildi bildirimi geldi), ama iade işlemine hala başlamadılar. Müşteri hizmetlerinin de bir fonksiyonu yok sorulan tüm sorulara aynı cevabı veriyorlar.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Erdem çay
Benim iade kargom çoktan teslim edildi (idefix'in sitesinde kargoda gözüküyor ama bana iadeniz teslim edildi bildirimi geldi), ama iade işlemine hala başlamadılar. Müşteri hizmetlerinin de bir fonksiyonu yok sorulan tüm sorulara aynı cevabı veriyorlar.
İdefix sitesinde başlattığım iade yok olmuş, sanki hiç iade başlatmamışım gibi,

Kargom sende ise hala idefixe teslim etmedi.

Tr nin en rezalet iki firmasına denk geldim sanırım

Top Bottom