Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Google Widevine L1 lisansı var yani içerikleri 4K oynatabiliyorsunuz. Bu fiyata çok iyi.
Ayrıca yanında 1 sene D-Smart Go Mega Paket hediye ediliyor. Satıcı idefix.

KASIM150 kodunu kullanmayı unutmayın.
Tv stickini kullanıyorum hız vs güzel ama APK yüklediğinizde ana sayfaya program gelmiyor.

Ayarlar>Uygulamalara girip oradan açılıyor ve stabil çalışmıyor APK uygulamalar.

burakiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat Katın
Bende de D-Smart qr kodu çıkmadı cihazın altında bir yolunu bulanlar atabilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Babayaro
Chorum yukleyebilen yada kullanışlı herhangi bir browser kurabilen varmı ? Storede saçma sapan browserler var ve hicbirsekilde chorum yada opera kuramadim

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
John Smith
Büyük beyaz etiket
QR kod nerde hocam? Cihazın altında TRT bandrolü var sadece altında bir QR kod var altında u ile başlayan bir kod var bu mu?
Cihaz altında büyük beyaz etiket yok mu sizde? Onun içinde ikinci bir qr var.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
John Smith

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
John Smith
Denedim okutunca siteye atmıyor
Telefonunuzu yazabileceğiniz bir sayfaya atmıyorsa o değildir maalesef. Bazılarında hediye olup bazılarında olmaması da enteresan. Gerçi evde blutv, vodafone tv, tv+ vb bişi varsa bu da aynısı zaten. Öyle parasına değecek bir şey değil.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Erdem çay
Telefonunuzu yazabileceğiniz bir sayfaya atmıyorsa o değildir maalesef. Bazılarında hediye olup bazılarında olmaması da enteresan. Gerçi evde blutv, vodafone tv, tv+ vb bişi varsa bu da aynısı zaten. Öyle parasına değecek bir şey değil.
Benim için hiç önemli değil sadece meraktan sormuştum ama beklenti için alanlar amazondan çıkmama ihtimalini göz önünde bulundursun

burakiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat Katın
Alakasız olacak ama ekran ayarları normal olarak mı kullandınız yoksa özel ayar mı yaptınız ben yeni tv almıştım onun ekran kalitesi bu cihazdan daha iyi tek avantajı android olması bir de tv 4 k ama youtube da 2160 p den yukarısını açmıyor sizce nedendir?

Top Bottom