Evet hocam sonradan baktım kutuda yazıyordu qrıda tarattım oldu. Bende sırf o yüzden iade düşünüyordumSevindim hocam problemi çözmene iyi günlerde kullan buarada dsmart üyeliği geldimi sana amazondan mı almıştın?
Evet hocam sonradan baktım kutuda yazıyordu qrıda tarattım oldu. Bende sırf o yüzden iade düşünüyordumSevindim hocam problemi çözmene iyi günlerde kullan buarada dsmart üyeliği geldimi sana amazondan mı almıştın?
Anladım hocam şanslılardanmışsın valla bende çıkmadı iletişime geçtim ama bakalım kurulum filanda yaptım iade değişim uğraşmam gibi sorf bu yüzden ama bakalım cihaz güzelEvet hocam sonradan baktım kutuda yazıyordu qrıda tarattım oldu. Bende sırf o yüzden iade düşünüyordum
Güzel ya sadece şeyi anlamadım şimdi cihaz 4k falan destekliyor ya bu uygulamalarda falan izleyemiyoruz dimi, televizyonumuz neyse o kadar.Anladım hocam şanslılardanmışsın valla bende çıkmadı iletişime geçtim ama bakalım kurulum filanda yaptım iade değişim uğraşmam gibi sorf bu yüzden ama bakalım cihaz güzel
Full hd görüntü kalitesi benim için okey şuanlık twitch kullanmıyorum malesef yüklemedim sadece youtube durduk yere durdurıyorfu bideoyı kumandayı güncelledikten sonra bir problem kalmadı onundaGüzel ya sadece şeyi anlamadım şimdi cihaz 4k falan destekliyor ya bu uygulamalarda falan izleyemiyoruz dimi, televizyonumuz neyse o kadar.
Bide twitch kullanıyorsanız bir bakar mısınız böyle kaliteli yayınlarda donma gibi bişey oluyor mu?