Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kaan
Evet hocam sonradan baktım kutuda yazıyordu qrıda tarattım oldu. Bende sırf o yüzden iade düşünüyordum
Anladım hocam şanslılardanmışsın valla bende çıkmadı iletişime geçtim ama bakalım kurulum filanda yaptım iade değişim uğraşmam gibi sorf bu yüzden ama bakalım cihaz güzel

warstr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Efe
Anladım hocam şanslılardanmışsın valla bende çıkmadı iletişime geçtim ama bakalım kurulum filanda yaptım iade değişim uğraşmam gibi sorf bu yüzden ama bakalım cihaz güzel
Güzel ya sadece şeyi anlamadım şimdi cihaz 4k falan destekliyor ya bu uygulamalarda falan izleyemiyoruz dimi, televizyonumuz neyse o kadar.
Bide twitch kullanıyorsanız bir bakar mısınız böyle kaliteli yayınlarda donma gibi bişey oluyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kaan
Güzel ya sadece şeyi anlamadım şimdi cihaz 4k falan destekliyor ya bu uygulamalarda falan izleyemiyoruz dimi, televizyonumuz neyse o kadar.
Bide twitch kullanıyorsanız bir bakar mısınız böyle kaliteli yayınlarda donma gibi bişey oluyor mu?
Full hd görüntü kalitesi benim için okey şuanlık twitch kullanmıyorum malesef yüklemedim sadece youtube durduk yere durdurıyorfu bideoyı kumandayı güncelledikten sonra bir problem kalmadı onunda

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ahmet
İade ettiğim kargo 4 gündür bekliyor öyle. Satıcıya teslim etmedi Kargomsende firması. Bu kadar yavaş bir firma olamaz. Kargomsende İdefix'e bağlı. Bir daha ne İdefix ne de bu kargo firmasıyla işim olur.

Top Bottom