Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kaan
Evet hocam sonradan baktım kutuda yazıyordu qrıda tarattım oldu. Bende sırf o yüzden iade düşünüyordum
Anladım hocam şanslılardanmışsın valla bende çıkmadı iletişime geçtim ama bakalım kurulum filanda yaptım iade değişim uğraşmam gibi sorf bu yüzden ama bakalım cihaz güzel

warstr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Efe
Anladım hocam şanslılardanmışsın valla bende çıkmadı iletişime geçtim ama bakalım kurulum filanda yaptım iade değişim uğraşmam gibi sorf bu yüzden ama bakalım cihaz güzel
Güzel ya sadece şeyi anlamadım şimdi cihaz 4k falan destekliyor ya bu uygulamalarda falan izleyemiyoruz dimi, televizyonumuz neyse o kadar.
Bide twitch kullanıyorsanız bir bakar mısınız böyle kaliteli yayınlarda donma gibi bişey oluyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kaan
Güzel ya sadece şeyi anlamadım şimdi cihaz 4k falan destekliyor ya bu uygulamalarda falan izleyemiyoruz dimi, televizyonumuz neyse o kadar.
Bide twitch kullanıyorsanız bir bakar mısınız böyle kaliteli yayınlarda donma gibi bişey oluyor mu?
Full hd görüntü kalitesi benim için okey şuanlık twitch kullanmıyorum malesef yüklemedim sadece youtube durduk yere durdurıyorfu bideoyı kumandayı güncelledikten sonra bir problem kalmadı onunda

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
İade ettiğim kargo 4 gündür bekliyor öyle. Satıcıya teslim etmedi Kargomsende firması. Bu kadar yavaş bir firma olamaz. Kargomsende İdefix'e bağlı. Bir daha ne İdefix ne de bu kargo firmasıyla işim olur.

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Atakan
Konu açıldı sipariş verdim. 3 günde başka ürün geldi iade ettim hala para iadesi yok. Kargoyu teslim aldılar. İade kargoda görünüyor web sitelerinde.

Gerçekten ilk ve son alışverişimdi idefix'ten. Daha düşük model ürün göndererek dolandırmaya çalıştılar herkesi şaka gibi.

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
Konu açıldı sipariş verdim. 3 günde başka ürün geldi iade ettim hala para iadesi yok. Kargoyu teslim aldılar. İade kargoda görünüyor web sitelerinde.

Gerçekten ilk ve son alışverişimdi idefix'ten. Daha düşük model ürün göndererek dolandırmaya çalıştılar herkesi şaka gibi.
Ben THH'ye başvurdum, müşteri hizmetleri pişkin pişkin iade kabul süremiz 20 gün dedi :)

THH'ye de doğru ürünü göndermeleri için başvuru yaptım, artık iade de etseler doğru ürünü almak için çaba göstereceğim.

Ayın 16'sınde ellerine ulaşan ürünü hala incelemeye başlamadılar ve bu şekilde nasıl piyasada tutunabileceklerini düşünürler o da garip.

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Safa Beytullah kalaycı
D smart yaz nexte yaz şikayet vara yaz veriyorlar ben aldım next iletişime geçip kodu verdiler

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kaan
D smart yaz nexte yaz şikayet vara yaz veriyorlar ben aldım next iletişime geçip kodu verdiler
Hocam hepsine yazdım zaten ben. dsmarta yazdım aldığınız yerle irtibata geçin dedi amazona yazdım iade sağlayabilirsiniz dedi en son sikayetvardan nexte yazdım kampanya gözükmüyor malesef vs tarzı saçma bir cevap verdiler cevapladım daha da ilgilenmediler kaldı öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değerli kullanıcımız,Öncelikle böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüz. Satın almış olduğunuz platformda D-Smart'a ait herhangi bilgilendirme bulunmamaktadır. D-Smart kampanyası sonlanmıştır. Bilginize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Yazmış next siz nasıl bir yol izlediğinizi söylerseniz bende tekrar deneyeyim şansımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerem
Ürünü iade ettim 16 gün oldu bu siteden daha alışveriş yapmam ilk ve sondu bu hafta da iade etmezlerse thh başvurucam mecbur resmen dolandırıcılar hem sipariş ettiğimiz ürünü göndermiyorlar hemde iade sürecini uzatıyorlar.

mucah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mücahit doğan
Bende iademi alamadım yarın THH başvurumu yapacağım

Top Bottom