Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Axl Rose
THH için hiç beklemeyin arkadaşlar, savunma istendikten hemen sonra iadeyi onayladılar.

1733233665673.png

Berkolog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berk Batır
4 5 kez canlı destekle görüşme sürekli sorarak ederek uğraştırdılar cidden bende başvuracağımı belirttim bugün iade onaylandı sinir katsayısı ile oynuyorlar insanın

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Axl Rose
Benim sitelerinde iade başvurum dahi görünmüyor. Ama kargo 28 inde onlara ulaştı
Bende de kargo ellerine ulaştığı halde ellerine ulaşmamış şeklinde görünüyordu, ben kargo ekran görüntüleri ile THH'ye başvurdum.

Ayrıca bu konu altındaki şikayet mesajlarını da yine THH'ye gönderdim.

İade yapıldı ama ben ürünü alana kadar devam ettireceğim şikayetimi.

semihxtr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih
Idefix indirimini kaçırdım diye üzülmüştüm ve sonra amazondan satın aldım. Konu hortlayınca yorumları okuyayım dedim şok oldum. Ben 1400 liraya amazondan aldım. Amazon direk box gönderdi ve cihazın altındaki QR ı okutunca 1 yıllık üyeliğimi aldım.
Ben bunu bilmiyordum. QR kodu okutunca kod fln mı veriyor? Kutu üzerinde QR göremedim ben çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
Idefix indirimini kaçırdım diye üzülmüştüm ve sonra amazondan satın aldım. Konu hortlayınca yorumları okuyayım dedim şok oldum. Ben 1400 liraya amazondan aldım. Amazon direk box gönderdi ve cihazın altındaki QR ı okutunca 1 yıllık üyeliğimi aldım.
Bi bize denk gelmedi şu üyelik arkadaş neyse pantene altın kelebek oylarından aldığımız 3 aylık dsmart go paketleriyle idare edicez :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,671
Üyeler
164,543
Son üye
Harunz873
Top Bottom