Benim sitelerinde iade başvurum dahi görünmüyor. Ama kargo 28 inde onlara ulaştıTHH için hiç beklemeyin arkadaşlar, savunma istendikten hemen sonra iadeyi onayladılar.
Alıntıyı görüntüle
Bende de kargo ellerine ulaştığı halde ellerine ulaşmamış şeklinde görünüyordu, ben kargo ekran görüntüleri ile THH'ye başvurdum.Benim sitelerinde iade başvurum dahi görünmüyor. Ama kargo 28 inde onlara ulaştı
Ben bunu bilmiyordum. QR kodu okutunca kod fln mı veriyor? Kutu üzerinde QR göremedim ben çünküIdefix indirimini kaçırdım diye üzülmüştüm ve sonra amazondan satın aldım. Konu hortlayınca yorumları okuyayım dedim şok oldum. Ben 1400 liraya amazondan aldım. Amazon direk box gönderdi ve cihazın altındaki QR ı okutunca 1 yıllık üyeliğimi aldım.
Bi bize denk gelmedi şu üyelik arkadaş neyse pantene altın kelebek oylarından aldığımız 3 aylık dsmart go paketleriyle idare edicezIdefix indirimini kaçırdım diye üzülmüştüm ve sonra amazondan satın aldım. Konu hortlayınca yorumları okuyayım dedim şok oldum. Ben 1400 liraya amazondan aldım. Amazon direk box gönderdi ve cihazın altındaki QR ı okutunca 1 yıllık üyeliğimi aldım.
QR kutu üzerinde değil. Cihazın alt tarafında max 1-1.5cm genişliğinde.Ben bunu bilmiyordum. QR kodu okutunca kod fln mı veriyor? Kutu üzerinde QR göremedim ben çünkü