Sizde de D-Smart go'da sol taraf biraz eksik mi? Film oynarken vs sorun yok ama menü biraz eksik
Yazlıktaki eski samsung tv için almıştım ben, kurup denemedim henüz.
Sizde de D-Smart go'da sol taraf biraz eksik mi? Film oynarken vs sorun yok ama menü biraz eksik
onlarla işim ne canlı tv indirim izlerim fark yok yol çok.Anten derken? Widevine lisansı olmadan Netflix prime video vs düzgün izlenmiyor en fazla 480p olur haberiniz olsun.
Güzel canlı tv uygulaması var mı?onlarla işim ne canlı tv indirim izlerim fark yok yol çok.
sana sunu söylim programlardaki tv akışları çoğu orjinalden bile iyi
Güzel canlı tv uygulaması var mı?
Reis şu stoğu tükenen Tv box un linkini atarmısın ?şunun görüntü çok güzel maç zamanı trt 1 den iyi di görüntüsüCanlı TV - Full HD Tv izle - Apps on Google Play
If you want to watch live TV without interruption and freezing, install it now.play.google.com
Fiyatı vergi dahil ne kadara geldi ? incelemeler olumlu duruyor.
Benim kutu altında barkod varmı yokmu anlayamadım netteki DSmart go barkoduna benzemiyor altın renk bi barkod var
Nasıl yapacağım bilmiyorum
Hacı bizde etikette yok qr daAmazondan aldım, kutu üstünde dsmart logosu, cihaz altında da qr kod var. Qr ı okutup nextstar ın sitesine giriyorsunuz. Telefon no ile doğrulama yapıp dsmart için kod alıyorsunuz. Kodu not edin muhtemelen tek seferliktir. Daha sonra dsmart üyelik oluşturup kodu aktif ediyosunuz
Anlatamadım hocam benimde aynıHacı bizde etikette yok qr da
Etiketsiz olanlarda yoktur belki de hocam bilemiyorum. Ama bir arkadaş etiket olmamasına rağmen qr olduğunu söylemişti sankiHacı bizde etikette yok qr da