onu bulmak lazımEtiketsiz olanlarda yoktur belki de hocam bilemiyorum. Ama bir arkadaş etiket olmamasına rağmen qr olduğunu söylemişti sanki
onu bulmak lazımEtiketsiz olanlarda yoktur belki de hocam bilemiyorum. Ama bir arkadaş etiket olmamasına rağmen qr olduğunu söylemişti sanki
Cihazın altına bakın. Fotoğraf yükleyemiyorum niyeyse cihaz bilgilerinin olduğu yerde ufak bir qr kod var benim cihazdaonu bulmak lazım
Cihazın altına bakın. Fotoğraf yükleyemiyorum niyeyse cihaz bilgilerinin olduğu yerde ufak bir qr kod var benim cihazda
Tabi bakmışsınızdır heralde poşeti çıkararak cihazın altına da, o Poşetli olan fotoğrafı diyorsanız fotoğraftan anlaşılmıyor.bir önceki sayfada yükledim cihazın etiketinin altını yok trt bandrolü var
çıkardık kurduk ama hiç bir yerinde qr kod yokTabi bakmışsınızdır heralde poşeti çıkararak cihazın altına da, o Poşetli olan fotoğrafı diyorsanız fotoğraftan anlaşılmıyor.
Anladım hocam, etiket olmayanlsrda yok öyleyse. Amazon ile iletişime geçin istersenizçıkardık kurduk ama hiç bir yerinde qr kod yok
Televizyonla alakalı değil mi bu?Anlatamadım hocam benimde aynı
Problem değil benim daha büyük problemim var 4k netfilix içeriği çıkmıyor
Netfilixe özel değil amazon prime dahil box dan 4k içerik alamıyorum
Trt bandrolü üzerinde qr var onu okutunca ne oluyorbir önceki sayfada yükledim cihazın etiketinin altını yok trt bandrolü var
Dsmart qr kodudur muhtemelen onu okutun işteTrt bandrolü üzerinde qr var onu okutunca ne oluyor
Bencede eve daha gitmediğim için bakmadımDsmart qr kodudur muhtemelen onu okutun işte
Modemin DNS adresini Adguard veya Next yapmayı deneyin. Tüm cihazlarınızda reklam engellenmiş olur.Projeksiyon için alıcam ben bu cihazı ama internetten film izlerken pop up reklamlar yüzünden kasma yapar mı acaba bendeki projeksiyonun l1 lisansı var ama internetten bir şey izleyemiyorum izlerken donma kasma yapıyor bilgisi olan yazabilir mi