KYTECHNGAMING
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 423
Üzmez ama yeni model de çıkmış. Dün fakretsem tercih edebilirdim. Sadece youtube ve netflix kullanılacak olduğundan iade ile uğraşasım gelmiyor.
Valla hocam bu attığınız site ptt zaten sıkıntılı satıcı da bilinmiyor hiç güven vermiyor, yanlış başlık bile olabilir. Ürünü satan başka düzgün satıcı yok.Üzmez ama yeni model de çıkmış. Dün fakretsem tercih edebilirdim. Sadece youtube ve netflix kullanılacak olduğundan iade ile uğraşasım gelmiyor.
PTT ön yargınız olmasın bence. Yine siz bilirsiniz. Aynı satıcının başka pazaryerlerinde de mağazası olabilir. Ki var.Valla hocam bu attığınız site ptt zaten sıkıntılı satıcı da bilinmiyor hiç güven vermiyor, yanlış başlık bile olabilir. Ürünü satan başka düzgün satıcı yok.
Uydu kanallarını çanaksız gösteriyormu bunlar ?
Gösteriyor diye biliyorum nextin Iptv uygulamaso var içinde 1 yıllık freeUydu kanallarını çanaksız gösteriyormu bunlar ?
Resmi satışıne zaman başlar acaba? Şu anda sadece birkaç ithalatçı satışa çıkarmış.Next Start için indirim bitti. Ama üründe %15 var. 1530TL ye geliyor tekrardan.
Ayrıca diğer yeni model içinde güzel bilgiler olan linki yeni farkettim.
Next Start Pro 4K TV Box İncelemesi
Satışta. Ürünü gelenler de mevcut.Resmi satışıne zaman başlar acaba? Şu anda sadece birkaç ithalatçı satışa çıkarmış.
Onur Sat Next'in distribütörü değil mi?Satışta. Ürünü gelenler de mevcut.
Next Start Pro 4K TV Box İncelemesi bağlantısındaki yazışmalarda görülebilir.
Next bayisi. Daha önce televizyon sormuştum kendisine de.Onur Sat Next'in distribütörü değil mi?
Next Start için indirim bitti. Ama üründe %15 var. 1530TL ye geliyor tekrardan.
Ayrıca diğer yeni model içinde güzel bilgiler olan linki yeni farkettim.
Next Start Pro 4K TV Box İncelemesi