TahinPekmez
80+ Silver
22gr altın.Hangi altın türü ?
22gr altın.Hangi altın türü ?
katılım bankalarindan al ziraat mesela. ve gündüz al, makas payı olur. sadece bir yere odaklı olma, hem.sanal.hem fiziki altin olsunSanal almayı düşünüyorum
Kuyumcuyum, eğer tanıdık kuyumcunuz varsa size fazlasıyla indirim yapacaktır. Doları da altını da kuyumcunuzdan alınBen kuveyt kullanıyorum mobilden aldım ama kuyumcu da daha uygun olabilir sormak lazım.
altınBi miktar paranız var diyelim en kötü ihtimalle haziran ayına kadar ( yaz tatili geliyor) em iyi ihtimalle tam 1 sene biseye yatiracaksiniz . Kafamda thy ye vs mi yatirsam diye düşünüyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
güvenebildiğin varmı peki ? onlardada risk varAltın, dolar gibi yatırımlar sana enflasyondan paranı korumaktan başka bir getiri getirmez. Aslında o paran hep aynıdır sadece tlnin değer kaybından kaçınmış olursunuz. Kar yalnızca borsa ve kripto para gibi yatırımlarda yapılır.
kuyumcu tanıdık yok aga .Kuyumcuyum, eğer tanıdık kuyumcunuz varsa size fazlasıyla indirim yapacaktır. Doları da altını da kuyumcunuzdan alın