Neler Yeni

Neye yatirim yapmak daha mantikli? Dolar , borsa vb

TahinPekmez

80+ Silver

Hefna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Lerref
Altın, dolar gibi yatırımlar sana enflasyondan paranı korumaktan başka bir getiri getirmez. Aslında o paran hep aynıdır sadece tlnin değer kaybından kaçınmış olursunuz. Kar yalnızca borsa ve kripto para gibi yatırımlarda yapılır.

TahinPekmez

80+ Silver

Hefna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Lerref
Ben kuveyt kullanıyorum mobilden aldım ama kuyumcu da daha uygun olabilir sormak lazım.
Kuyumcuyum, eğer tanıdık kuyumcunuz varsa size fazlasıyla indirim yapacaktır. Doları da altını da kuyumcunuzdan alın

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Bi miktar paranız var diyelim en kötü ihtimalle haziran ayına kadar ( yaz tatili geliyor) em iyi ihtimalle tam 1 sene biseye yatiracaksiniz . Kafamda thy ye vs mi yatirsam diye düşünüyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
altın

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Altın, dolar gibi yatırımlar sana enflasyondan paranı korumaktan başka bir getiri getirmez. Aslında o paran hep aynıdır sadece tlnin değer kaybından kaçınmış olursunuz. Kar yalnızca borsa ve kripto para gibi yatırımlarda yapılır.
güvenebildiğin varmı peki ? onlardada risk var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuyumcuyum, eğer tanıdık kuyumcunuz varsa size fazlasıyla indirim yapacaktır. Doları da altını da kuyumcunuzdan alın
kuyumcu tanıdık yok aga .

Kripto'da 2024 yılında boğa koşusu bekleniyor. Yavaş yavaş fiyatlanmaya da başladı. Şu an ilk 20'deki herhangi bir coin'e rastgele para atıp 6 ay sonra çeksen, en kötü ihtimalle x2 yapma ihtimali yüksek. Yatırım yapacaksın ama unutma, kumar oynamayacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,812
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom