Evet direkt telefonu okutturuyorsunuz. Eski telefonumda denemiştim ancak kartı nasıl kaydedeceğimizi tam olarak anlayamamıştım.Android telefonlardaki NFC özelliğini kullanarak mağazalardaki poslarda ödeme yapabiliyor muyuz? Oluyor ise direkt kart gibi mi kullanıyoruz?
Direkt karı gibi mi kullanıyoruz diye anladım.direkt kart gibi
Teşekkürler.Evet direkt telefonu okutturuyorsunuz. Eski telefonumda denemiştim ancak kartı nasıl kaydedeceğimizi tam olarak anlayamamıştım.
O dönem araştırdığıma göre ne kadar doğru bilmiyorum, banka uygulamalarının ayar kısımından aktif ediyoruz ya da google'ın bir servisinden kartları kaydederek kullanıyoruz diye biliyorum.
Xiaomi kullanıyorum nfc ödeme destekliyor telefonum.Her telefonda olmuyor alacağınız telefonda veya elinizdeki telefonda destek var mı ona bakın örnek vermem gerekirse garanti bonus uygulaması iphone da nfc ile ödemeye izin vermiyor ama oppo reno 3 pro cihazımda uygulama açmadan nfc açmam ile ödeme yapabiliyordum, samsung s20 fe cihazında da mesela garanti bonus uygulaması izin vermedi ilginç bir şekilde, xiaomi kısmına hiç değinmiyorum.
Teşekkürler.Direkt karı gibi mi kullanıyoruz diye anladım.
Banka uygulamasında o özellik var diye biliyorum. Misal Axess
TeşekkürlerEvet.