Neler Yeni

NFC ile ödeme nasıl yapılıyor?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Android telefonlardaki NFC özelliğini kullanarak mağazalardaki poslarda ödeme yapabiliyor muyuz? Oluyor ise direkt kart gibi mi kullanıyoruz?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,829
İsim
Mert Metshi
Evet.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Android telefonlardaki NFC özelliğini kullanarak mağazalardaki poslarda ödeme yapabiliyor muyuz? Oluyor ise direkt kart gibi mi kullanıyoruz?
Evet direkt telefonu okutturuyorsunuz. Eski telefonumda denemiştim ancak kartı nasıl kaydedeceğimizi tam olarak anlayamamıştım.
O dönem araştırdığıma göre ne kadar doğru bilmiyorum, banka uygulamalarının ayar kısımından aktif ediyoruz ya da google'ın bir servisinden kartları kaydederek kullanıyoruz diye biliyorum.

fuathan07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Fuathan Karapınar
İlgilendiği Kategoriler
Her türlü teknoloji, Kripto Para Borsası
Instagram
https://www.instagram.com/fuathankarapnr/
Twitter
Vulturus0
Facebook
fthnkrpnr
Her telefonda olmuyor alacağınız telefonda veya elinizdeki telefonda destek var mı ona bakın örnek vermem gerekirse garanti bonus uygulaması iphone da nfc ile ödemeye izin vermiyor ama oppo reno 3 pro cihazımda uygulama açmadan nfc açmam ile ödeme yapabiliyordum, samsung s20 fe cihazında da mesela garanti bonus uygulaması izin vermedi ilginç bir şekilde, xiaomi kısmına hiç değinmiyorum.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet direkt telefonu okutturuyorsunuz. Eski telefonumda denemiştim ancak kartı nasıl kaydedeceğimizi tam olarak anlayamamıştım.
O dönem araştırdığıma göre ne kadar doğru bilmiyorum, banka uygulamalarının ayar kısımından aktif ediyoruz ya da google'ın bir servisinden kartları kaydederek kullanıyoruz diye biliyorum.
Teşekkürler.
Banka beni ayarlara yönlendiriyor ordan ekleyebildiğimi keşfettim.
Her telefonda olmuyor alacağınız telefonda veya elinizdeki telefonda destek var mı ona bakın örnek vermem gerekirse garanti bonus uygulaması iphone da nfc ile ödemeye izin vermiyor ama oppo reno 3 pro cihazımda uygulama açmadan nfc açmam ile ödeme yapabiliyordum, samsung s20 fe cihazında da mesela garanti bonus uygulaması izin vermedi ilginç bir şekilde, xiaomi kısmına hiç değinmiyorum.
Xiaomi kullanıyorum nfc ödeme destekliyor telefonum.
Direkt karı gibi mi kullanıyoruz diye anladım.

Banka uygulamasında o özellik var diye biliyorum. Misal Axess
Teşekkürler.
Teşekkürler

Top Bottom