yenigeldim
80+ Silver
bende 12 var okuyor.13 nasıl okumuyor?QR kullan direkt cokta onemli degil nfc. bende 13 var kimlik okumuyor
bende 12 var okuyor.13 nasıl okumuyor?QR kullan direkt cokta onemli degil nfc. bende 13 var kimlik okumuyor
Cüzdan uygulamasi türkiyede geçerli mi bilmiyorum ama öyle nfc’li bir sistem var doğrudurevet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama iphoneda nfc bankacılık uygulamarında çalışıyormu bilmiyorum istanbulkartta çalışıyor ama.
valla bilmiyom benim eskiden 11 vardi onda da okumuyordu kimlikte de bi sikinti yok yeni kimlik. bizim orda bilen birine goturdum o da yapamadibende 12 var okuyor.13 nasıl okumuyor?
Yd mi yoksa tr mi?valla bilmiyom benim eskiden 11 vardi onda da okumuyordu kimlikte de bi sikinti yok yeni kimlik. bizim orda bilen birine goturdum o da yapamadi
tr canim ikiside. youtubedan izleyip yapnaya calistim yine yokYd mi yoksa tr mi?
Okur, iphone 11 ile kullanıyorum.Nfc kimlik okumada çalışsa yeterli. Bazen şifre unutuyorum ve değişmek için nfc ile kimlik okutmamiz gerekiyor.
Nfc icin ust duzey bir cihaz almaniza gerek yok. 12 de bile var. Iphonedaki nfc ile ne bankadan ne de disaridaki poslardan ödeme yapabilirsiniz. Bu mumkun değil. Apple pay ülkede aktif olursa o zaman olur. Avrupa Birliği, apple'a 3. Parti bankacılık uygulamalarina nfc protokulunu serbest birakma zorunlulugu getirdi. Ama bizde böyle bir durum yok.Peki bankadan nfc ile ödeme aktif edilince nfc ile ödeme oluyor değil mi? Bir video da söylemişti de birisi. Bankadan nfc ödemesi var ama Apple pay yok diye.
Biliyorum var ama iPhone kullanmadığım için daha önce bu tarz özellikler olup olmadığını merak ettim.Nfc icin ust duzey bir cihaz almaniza gerek yok. 12 de bile var. Iphonedaki nfc ile ne bankadan ne de disaridaki poslardan ödeme yapabilirsiniz. Bu mumkun değil. Apple pay ülkede aktif olursa o zaman olur. Avrupa Birliği, apple'a 3. Parti bankacılık uygulamalarina nfc protokulunu serbest birakma zorunlulugu getirdi. Ama bizde böyle bir durum yok.
Adına sevindim15 pro max kullanıyorum 2 hafta önceye kadar. kimlik okutabiliyorsun sorun yok. (s24 ultrayu geçtim yaşam kalitem arttı tavsiye ederim )