NFS Heat alınır mı??

lexerotk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Need For Speed Heat şuan indirimde ve %95 indirimle 25 oldu. Normalde fiyatı 500tl. Çok güzel bir indirim fakat ben paramı başka bişey için biriktiriyordum. Sizce bunu almak mantıklımı bu kadar indirimdeyken. Hesap değeri arttırmak için yine alınabilirmi?

Alınır!

500 TL'lik oyun 25 TL'ye düşmüş, bir daha böyle bir fırsat zor bulunur. Eğer para konusunda sıkıntınız yoksa, titiz harcamalar yapmıyorsanız, hazır indirim varken alın hesabınızda dursun. Hem hesap değeri artar hem de ucuza iyi bir oyun gelmiş olur. FH5'in yanına bile yaklaşamaz, teknik açılardan da kısmen kötü bir oyun ama bu fiyata ben olsam alırdım.

Arkadaşlar biliyorsunuz ki Need For Speed Heat şuan indirimde ve %95 indirimle 25 oldu. Normalde fiyatı 500tl. Çok güzel bir indirim fakat ben paramı başka bişey için biriktiriyordum. Sizce bunu almak mantıklımı bu kadar indirimdeyken. Hesap değeri arttırmak için yine alınabilirmi?
ben indirimdeyken aldım ve 30 dk oynayıp direk iade ettim, optimizasyonu ve sürüş mekanikleri felan rezalet, forza horizon 4 indirimdeyken alın çok daha iyi, forzayla kıyaslanamaz bile.

Oyun güzel alınır ama gerçekçilik arıyorsan bulaşma.

Alınır güzel oyundur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,183
Üyeler
185,038
Son üye
Albatros6417
Geri