isimsizüye
80+ Gold
Sizce gelmiş olabilir mi toyota serisi ? daha önceden toyota araçlarını vermiceğini söylemişti.
artık orası bilinmezmod olarak gelebilir.
supra manyağı.
Burada buldum beaFotolar baya kötü shoplanmış.
Supra varken bmw kimdir supra bi kez çok hızlı makina yolda tutmak ayrı bir husus. 1600 beygirliğe binmek nasip oldu
Şşş, Forza'da Supra sürerken yolda kaya kaya gidiyordum. Çok beceriksizim araba sürmedeSupra varken bmw kimdir supra bi kez çok hızlı makina yolda tutmak ayrı bir husus. 1600 beygirliğe binmek nasip oldu
he la 439km yaptım @06ankaralı ya attımŞşş, Forza'da Supra sürerken yolda kaya kaya gidiyordum. Çok beceriksizim araba sürmede
Forza'da anlamadığım şey en nadir arabaların hep çok kötü olması, özel profillere baksam bile ucuz arabalardan kötü olabiliyor. Charger ilk başlarda oyunun en hızlı arabası mesela, özel profil ile çok kırık oluyordu.he la 439km yaptım @06ankaralı ya attım
aynen keşke araba sesleri gerçek olsa bıktırdı beni oyun 2 debi atma sorunu yaşadım modifye yaptığım zamanForza'da anlamadığım şey en nadir arabaların hep çok kötü olması, özel profillere baksam bile ucuz arabalardan kötü olabiliyor. Charger ilk başlarda oyunun en hızlı arabası mesela, özel profil ile çok kırık oluyordu.
Ne sen supraya laf mı ettin lan(!)
şşt sakin MoruQ (!)Ne sen supraya laf mı ettin lan(!)
Burak Akkaya adresinizi öğrenmek istiyor.