Neler Yeni

NFS HEAT EKİBİ, TOPLANIN

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Evren avcı
bu oyunun para kazanma açığı falan var mı? indirmek istiyorum ama para kasmakla uğraşasım gelmiyor.

NightWish2434

80+ Silver
30 dakika oynayabildim ve 30 dakika içinde daha ilk bugumu gördüm hemen .
Eksik olmasın EA .
Devam.
Kopyala yapıştır al yanına Ubisoft ve Activision'u devam edin para koklamaya
bug nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu oyunun para kazanma açığı falan var mı? indirmek istiyorum ama para kasmakla uğraşasım gelmiyor.
bir bug var yazdı bir arkadaş ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Seymen Arda Eser
Arcade simulasyon buna bakmayan insanın nfs hakkındaki görüşlerini dikkate almam zaten :d Türler farklı fizikler farklı. Zaten adamlar gerçeklik aramıyor hala gerçekçilik diyon. Arcade'e olan talep az dersin anlarım da neyse..

Arcade oyunda neyin gerçekçiliğini arıyorsun ben anlamadım
kanka henüz 33 saatim var ve 27 repim (31 olmak için çabalıyorum) oyun gayet eğlenceli araba modifiyesi konusunda araçları alırken yanında ne kadar özelleştirebileceğine dair bir bar var zaten orda mesela 10 olan aracın herşeyini değiştirebiliyorsun. En sevdiğim olay air süspansiyon sanırım (ben deluxe edition sahibiyim sende açıkmı bilmiyorum) Yani kısacası alınıp oynanabilir oyunun havası biraz sert bu arada. Mantık belli istediğin arabayı al geliştir değiştir. Stutututuuuuuuu

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Need For Speed Heat’i %100 bitiren biri olarak, bu dönemde oynanabilecek en iyi NFS olabilir. Payback rezildi zaten. Unbound oynamadım çünkü oyun kırılmadı. Asla bir oyuna 1.800₺ vermeyeceğim orası kesin ki ben orijinal oynayan adamım. 2015 mükemmel bir potansiyele sahipti ama hikaye tarafı rezildi.

Oyunu oynarken UNITE modunu kurup oynarsanız çok daha keyifli oluyor. Bayıldım ben o moda.

Ayrıca gerçekten Forza ile kapıştırmanızı anlamıyorum haz mı alıyorsunuz bu saçmalıktan? Horizon serisi bile simülasyon havasında geliştirilen bir oyundu. Nfs nasıl daha uçmalı kaçmalı renkliyse Forza serisinde de hep gerçekçilik öndeydi.

Forza’nın o orta yolcu havasından iğreniyorum. Atmosfer ciddi ama karakterlerin Fortnite’da olduğu gibi dans etmelerinden, festival havasından falan. Ayrıca Forza’da da az saatim yok. Yanlış anlaşılmasın. Ama bir süre sonra çok sıkıyor Forza. NFS öyle değil, en azından benim için.

Karşılaştırmak için Forza, Test Drive Unlimited ile… Nfs’de devam etseydi belki Midnight Club’la falan karşılaştırılabilirdi.

NFS son 5 oyundur farklı şeyler deniyor en azından onu takdir ediyorum. Eski ruha yakın olanlar 2015 ve HEAT bence. Payback, NFS’den soğutur. Bir daha Forza’yla kapıştıranı görürsem fena dalarım bak :)

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Son olarak’da Heat’in hikayesinin hiçbir esprisi yok. Kendi kafanda yazıp, oyna daha fazla keyif alırsın. Tam angut senaryosu çünkü. Kendini atmosfere bırak yeter.

İstemesen de para kazanmak durumundasın. Gündüz yarışları yapmadan oyun ilerlemiyor. Parayı da gündüz kazanıyorsun. Bi anlamı yok hilenin.

TİTAN.

80+ Platinum
Oyun hakkında yorumunuzu almaya geldim. ayriyetten bu konuda nfs heat taktikleri ve yardımları konuşulsun istiyorum. 24 rep oldum, şu anki görüşüm:

oyun ingilizce bilmeyene zor geliyor başta, bana hala öyle. iyi güzel görevler grafikler ama sürekli rep engeliyle sorun yaşıyorum. hikayeye başlayayım diyince rep yetersiz yarıştayken hikaye çok karışık olmuş. story mode diye ayrı bir mod olsa daha hoş olabilirmiş.
son olarak, altyazı için taktik var mı? (TÜRKÇE)
Berbat.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
Fatih Ayhan
kanka henüz 33 saatim var ve 27 repim (31 olmak için çabalıyorum) oyun gayet eğlenceli araba modifiyesi konusunda araçları alırken yanında ne kadar özelleştirebileceğine dair bir bar var zaten orda mesela 10 olan aracın herşeyini değiştirebiliyorsun. En sevdiğim olay air süspansiyon sanırım (ben deluxe edition sahibiyim sende açıkmı bilmiyorum) Yani kısacası alınıp oynanabilir oyunun havası biraz sert bu arada. Mantık belli istediğin arabayı al geliştir değiştir. Stutututuuuuuuu
xbox game pass ultimate var bende de 10 saat sınırım var denemek için indirmiştim. Ordan 5-6 saat oynadım

NightWish2434

80+ Silver
Need For Speed Heat’i %100 bitiren biri olarak, bu dönemde oynanabilecek en iyi NFS olabilir. Payback rezildi zaten. Unbound oynamadım çünkü oyun kırılmadı. Asla bir oyuna 1.800₺ vermeyeceğim orası kesin ki ben orijinal oynayan adamım. 2015 mükemmel bir potansiyele sahipti ama hikaye tarafı rezildi.

Oyunu oynarken UNITE modunu kurup oynarsanız çok daha keyifli oluyor. Bayıldım ben o moda.

Ayrıca gerçekten Forza ile kapıştırmanızı anlamıyorum haz mı alıyorsunuz bu saçmalıktan? Horizon serisi bile simülasyon havasında geliştirilen bir oyundu. Nfs nasıl daha uçmalı kaçmalı renkliyse Forza serisinde de hep gerçekçilik öndeydi.

Forza’nın o orta yolcu havasından iğreniyorum. Atmosfer ciddi ama karakterlerin Fortnite’da olduğu gibi dans etmelerinden, festival havasından falan. Ayrıca Forza’da da az saatim yok. Yanlış anlaşılmasın. Ama bir süre sonra çok sıkıyor Forza. NFS öyle değil, en azından benim için.

Karşılaştırmak için Forza, Test Drive Unlimited ile… Nfs’de devam etseydi belki Midnight Club’la falan karşılaştırılabilirdi.

NFS son 5 oyundur farklı şeyler deniyor en azından onu takdir ediyorum. Eski ruha yakın olanlar 2015 ve HEAT bence. Payback, NFS’den soğutur. Bir daha Forza’yla kapıştıranı görürsem fena dalarım bak :)
Bu deluxe ile gelenlerde corvette'e geçtim hiçbirinde özelleştirme yok. neden böyle bunlar? ve bundan sonra hangi arabayı alayım? şuan 356 basıyo
bu arada 16 saatim aga siz baya yavaş kasıyonuz

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
Fatih Ayhan
  • Beğen
Reaksiyonlar: LORN
Top Bottom