Need For Speed Heat’i %100 bitiren biri olarak, bu dönemde oynanabilecek en iyi NFS olabilir. Payback rezildi zaten. Unbound oynamadım çünkü oyun kırılmadı. Asla bir oyuna 1.800₺ vermeyeceğim orası kesin ki ben orijinal oynayan adamım. 2015 mükemmel bir potansiyele sahipti ama hikaye tarafı rezildi.
Oyunu oynarken UNITE modunu kurup oynarsanız çok daha keyifli oluyor. Bayıldım ben o moda.
Ayrıca gerçekten Forza ile kapıştırmanızı anlamıyorum haz mı alıyorsunuz bu saçmalıktan? Horizon serisi bile simülasyon havasında geliştirilen bir oyundu. Nfs nasıl daha uçmalı kaçmalı renkliyse Forza serisinde de hep gerçekçilik öndeydi.
Forza’nın o orta yolcu havasından iğreniyorum. Atmosfer ciddi ama karakterlerin Fortnite’da olduğu gibi dans etmelerinden, festival havasından falan. Ayrıca Forza’da da az saatim yok. Yanlış anlaşılmasın. Ama bir süre sonra çok sıkıyor Forza. NFS öyle değil, en azından benim için.
Karşılaştırmak için Forza, Test Drive Unlimited ile… Nfs’de devam etseydi belki Midnight Club’la falan karşılaştırılabilirdi.
NFS son 5 oyundur farklı şeyler deniyor en azından onu takdir ediyorum. Eski ruha yakın olanlar 2015 ve HEAT bence. Payback, NFS’den soğutur. Bir daha Forza’yla kapıştıranı görürsem fena dalarım bak