Neler Yeni

NFS Most Wanted VS NFS Underground 2

NFS Most Wanted VS NFS Underground 2

• NFS Most Wanted

Oylar: 8 47.1%
  • NFS Underground 2

Oylar: 9 52.9%

• Oy kullanan toplam üye
    17
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
Artık bu konu netleşsin! Bu arada oylayan kişiler hangisini neden daha çok sevdiğini yazarsa güzel olur :)

Sami Järvi

80+ Silver
bana göre bu iki oyun arasından most wanted ama carbon ikisinden de güzel bence

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İkisini de oynadım ama UG 2 havası bir başka o müzikler o şehrin güzelliği.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
daha çok araba, daha çok modifiye, daha serbest açık dünya. kesinlikle nfsu2. ayrıca ne nfsmw'yi ne kadar seviyorsam bir o kadar da nefret ediyorum. nfs serisinde polisli olup da tutan ilk oyun oldu ve sonraki oyunların neredeyse hepsi polisli.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
İkisini de oynadım ikisi de çok güzel. Bitirme konusunda underground 2 yi en az 5 kez bitirmişimdir. O nedenle nfs u2 derim.
Ama polis kovalamaları aksiyonlar vs derken most wanted da çok iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha çok araba, daha çok modifiye, daha serbest açık dünya. kesinlikle nfsu2. ayrıca ne nfsmw'yi ne kadar seviyorsam bir o kadar da nefret ediyorum. nfs serisinde polisli olup da tutan ilk oyun oldu ve sonraki oyunların neredeyse hepsi polisli.
sonraki oyunlar gerçekten çok özensiz geliyor bana sadece grafik güncelleyip koyuyorlar önümüze hikaye hiç etkileyici gelmiyor tamamen online odaklı oldu seri resmen, bide most wanted 2 gelse güzel olur bence hala işlenir o hikaye tabi iyi biri lazım proje başına şimdikiler gibi mahfetmesinler

Sami Järvi

80+ Silver
sonraki oyunlar gerçekten çok özensiz geliyor bana sadece grafik güncelleyip koyuyorlar önümüze hikaye hiç etkileyici gelmiyor tamamen online odaklı oldu seri resmen, bide most wanted 2 gelse güzel olur bence hala işlenir o hikaye tabi iyi biri lazım proje başına şimdikiler gibi mahfetmesinler
2 değil most wantedin devamı carbon oyunudur remastered gelebilir o zman güzel olur EA hot pursuit'in remasteredini yapmıştı belki yapar

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
2 değil most wantedin devamı carbon oyunudur remastered gelebilir o zman güzel olur EA hot pursuit'in remasteredini yapmıştı belki yapar
nfs carbon most wanted hikayesini devam mı ettiriyor? eğer öyleyse ben bunca zaman nasıl öğrenmedim bunu tutmayın beni

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bence iş nfsden geçti. forza horizonun bu kadar tutmasının sebebi oyunda polis olmaması. fazla sayıda arabaya sahip olması ve serbest bir oynanışa sahip açık dünya olması. güzel grafikleri, modifiye. bunların hepsi nfsu2de vardı. nfsmw ve yeni nfslerin hiç birinde yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
bence iş nfsden geçti. forza horizonun bu kadar tutmasının sebebi oyunda polis olmaması. fazla sayıda arabaya sahip olması ve serbest bir oynanışa sahip açık dünya olması. güzel grafikleri, modifiye. bunların hepsi nfsu2de vardı. nfsmw ve yeni nfslerin hiç birinde yok.
katılıyorum modifiye çok az yenilerinde ve most wanted da ama ben most wanted ın hikayesini çok seviyorum :) bence güzel işlense polis olayı çok iyi devam eder ama çok kötü işliyorlar :(

Top Bottom