NFS U2 Düşük FPS Sorunu

Berk Atmaca

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,350
Eskiden deliler gibi oynadığım bu oyunu tekrar indirdim. O zamanlar HD3450 256Mb ekran kartımla fps olarak gozlerim kanaya kanaya oynamıştım. Sistemim R5 2600 GTX 760 8Gb ram yaptım. Oyuna girdim grafik ayarlarını fulledim ve gordüğüm şey tam olarak bu. Ekran kartım kendini kullanmıyor. Nasıl çozerim?
1628973082512.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1628973258734.png

Araba alınca geçer dedim. Geçmedi. En düşük ayarda değerler boyle

Eskiden deliler gibi oynadığım bu oyunu tekrar indirdim. O zamanlar HD3450 256Mb ekran kartımla fps olarak gozlerim kanaya kanaya oynamıştım. Sistemim R5 2600 GTX 760 8Gb ram yaptım. Oyuna girdim grafik ayarlarını fulledim ve gordüğüm şey tam olarak bu. Ekran kartım kendini kullanmıyor. Nasıl çozerim?
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Araba alınca geçer dedim. Geçmedi. En düşük ayarda değerler boyle
intel hd 3000 ile 60 fps aşağı zor düşüyor en altta vsync ayarı var onu kapatman gerek

muhtemelen optimizasyon ile ilgilidir. ayarları en yükseğe alıp dener misin? o zaman nasıl oluyor?

64 MB ekran kartıyla bu FPS leri alıyordum ben. Kesinlikle bir sıkıntı var. Oyunu harici ekran kartı ile çalıştırdığından emin misin?

Ekran kartı oyunu görmemiş bile herhalde. Yani bu oyun mu, beni uğraştıracak bir şey mi diye sorgulamamış bile.

intel hd 3000 ile 60 fps aşağı zor düşüyor en altta vsync ayarı var onu kapatman gerek
kapalı zaten kanka

64 MB ekran kartıyla bu FPS leri alıyordum ben. Kesinlikle bir sıkıntı var. Oyunu harici ekran kartı ile çalıştırdığından emin misin?
Gorüntü alabileceğim ya da grafikleri işleyecek başka bir parça yok. Ekran kartı ile çalışıyor. Sorun ne bende anlamadım.

Grafik modu kurun Reshade vb.

Son düzenleme:
Denicem.

En yüksekte zaten ayarlar. Kafayı yicem.
sağ tık - özellikler - uyumluluktan xpyi falan seçip dene. belki o şekilde olur.

eski oyunlar sorun yapabiliyo mesela metin 2 falan pc ne olduuğu farketmiyo pazarda hep kasıyo

Geri