Hepra
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
Series X donanımsal olarak daha güçlü. Oyun kısmında PS5 geçiyor.Series X daha güçlü.
Series X donanımsal olarak daha güçlü. Oyun kısmında PS5 geçiyor.Series X daha güçlü.
Oyun kısmı dediğim kısım exclusive oyunlar.Series X geçti diye biliyorum Hitman 3te.
Bende gördüm mü dedim? Sadece series x daha güçlü olmasına rağmen ps5 daha pahalı demeye çektim(demedim).yazdığım yorumda ps5 daha güçlü diye bir ifade gördün mü?
Xbox'un Exc oyunumu var?Oyun kısmı dediğim kısım exclusive oyunlar.
PS5 exclusive oyunlar ile Series X'ten daha iyi demek istedi.Xbox'un Exc oyunumu var?
ps5 daha pahalı değil. bir tane karaborsacı var, elindeki konsollara uçuk fiyat yazmış. resmi satıcı bile değil.Bende gördüm mü dedim? Sadece series x daha güçlü olmasına rağmen ps5 daha pahalı demeye çektim(demedim).
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xbox'un Exc oyunumu var?
Sen cidden trol amaçlı mı anlamamaktan geliyorsun?Bende gördüm mü dedim? Sadece series x daha güçlü olmasına rağmen ps5 daha pahalı demeye çektim(demedim).
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xbox'un Exc oyunumu var?
Biliyorum öyle olduğunu. Ama şuan daha pahalı ps5.ps5 daha pahalı değil. bir tane karaborsacı var, elindeki konsollara uçuk fiyat yazmış. resmi satıcı bile değil.
bilmiyorum biliyormusun da, xbox bu ülkeye 9300tlden geldi. ps5 8300 liraya çıkınca fiyat düşürdü. microsoft benim gözümde hiç masum bir firma değil.
yok işte sorun da ordaXbox'un Exc oyunumu var?
dostum anlamamakta ısrar mı ediyorsun? yoksa bilerek mi yapıyorsun?Biliyorum öyle olduğunu. Ama şuan daha pahalı ps5.
adamın bir tanesi 10bin lira fiyat yazdı diye ps5 10bin lira olmuyor. şu an ps5 için stok yok diyebilirsin. stok gelince 7500 olacak.Bak! Demişsinki, ps5 daha pahalı değil demişsin ama ps5 bir kaç (geri)zekalı yüzünden saha pahalı.