isikt11
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
Hayır, CD'den kurulum yaptın mı hep depolamada kalıyor.Fakat cd'yi çıkarınca tekrar o yer boşalıyor değil mi?
Hayır, CD'den kurulum yaptın mı hep depolamada kalıyor.Fakat cd'yi çıkarınca tekrar o yer boşalıyor değil mi?
Hayatta cdli kullanmadım kullanmam da direk mağazadan öder oynarım, kargo beklemekten indirme süresi daha mantıklı. Zaten oyunların çoğu bedava indirimli. One x kullandımNiye daha iyi?
Konsol yeni çıktığı için olabilir mi?3. Nedende dedim.
Ve ben Ps5 oyunlarının ciddi bir indirime girdiğine şahit olmadım .
2. El dijital oyun atarmısın?link olarak.Katılmıyorum. Birsürü yanlış bilgi var.
Yanlış bilgilendirme. Kutulu oyunlar ekstra pahalı olur ve indirime girmesi çok daha uzun sürer.
Dijital oyunlarda da 2. El piyasası vardır. Yanlış bilgilendirme.
Yine yanlış bilgilendirme. Depolama aynı kutulu da olsa dijital de olsa.
Rehber yapmadan önce araştırın!
Google dan haberin var mı? Ucuza dijital oyun satan yerler nasıl satıyor sence?2. El dijital oyun atarmısın?link olarak.
Hesapta ne oluyor? Çatal kaşık falan mı oluyor?Onlar hesap.
Hesap olsa ne olur? Aynı paraya alıyorsun sonuçta.Fakat şuan durum böyle. Gelecekte düzenlerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onlar hesap.
Dijital oyunu hesapsız olarak nasıl satabilirsin ki?Onlar hesap.
Hayır dijital daha rahat 30 tane oyun bir sabit diske sığar ve taşırsın fakat 30 tane CD bir poşete sığmaz.Adamsın reyiz. He bu arada saçlarda yana bilirsin dikkat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır. Kutulu daha rahat.
Çalıntı mı? Bu bilgi nereden geliyor? Yine yanlış bilgilendirme.Hesap ile oyun farklı. O hesaplar çalıntı hesap. @isikt11 benden iyi bilir.