isminisöylemekistemeyenbatuhanBeyler adım batuhan soyadım karakuzu kayseride yaşıyorum ben oyunlarda ve arkadaş ortamı felan heryerde kullanacak nick arıyorum haftalarca uzun uzun düşündüjten sonra bulamamaya karar verdim mesela tuğkan gönültaş ama ona herkes elraenn diyor onun gibi şeyler mesela reynmen felan
Batukuzukuzumee123Beyler adım batuhan soyadım karakuzu kayseride yaşıyorum ben oyunlarda ve arkadaş ortamı felan heryerde kullanacak nick arıyorum haftalarca uzun uzun düşündüjten sonra bulamamaya karar verdim mesela tuğkan gönültaş ama ona herkes elraenn diyor onun gibi şeyler mesela reynmen felan
yok değil ben çalıktayım ama seni bir yerden tanıyorum sanırım isi mçok tanmıdıkOsman kavuncu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı sınıfta felan çıkıyomuşuz xösndöjsdönsndks
kral naptınBee-K - Bee, arı demek. Çalışkan anlamında. Batuhan'ın B'si ile başlayıp, Soyadının baş harfi ile bitiriliyor. Okunuşu hoş bence. "BiKey"
BanKup - Türkler pek anlamaz fakat yabancı sunucularda oldukça popüler olabilir. Bang-up kelimesinden türettim. G yerine soyadından K kullandım. Anlamı "pataklamak, benzetmek"
İstersen başka buluruz sıkıntı yok.
Ne olduki?kral naptın