Nihayet setup'ımı kuruyorum

reis ssd si var kasası var rami var osu var busu var derken 11k yı buluyor

b550 anakart 3600 cpu çıkarsam buluyor valla.
Şu an almış mı bulunuyorsun sistemi? Almadıysan araştırıp daha iyisini sunarım dostum.

Şu an almış mı bulunuyorsun sistemi? Almadıysan araştırıp daha iyisini sunarım dostum.
almadım daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10.000tl'ye bu sistemimi kurdun cidden :(
peki daha iyisini önerir misiniz

pekala daha iyisini önerir misin maks. 10 100 lira

Bu fiyata 2070 toplanabilir.
tabii ki toplanır ben sadece buraya attığı sistemden daha ucuza ve iyi bir sistem toplanabildiğini gösterdim

tabii ki toplanır ben sadece buraya attığı sistemden daha ucuza ve iyi bir sistem toplanabildiğini gösterdim
ayrı ayrı toplarsanda dahada ucuza gelir

2060S 3700 3600 1600 Kasa PSU Anakart RAM 8500TL ediyor, kalanla da istediğiniz monitörü alırsınız. 2070'li sistem toplanır ama FPS farkına değmez, anakartı yüksek tuttum ileride yükseltme yapılabilir. SSD olarak M.2 480GB Alabilirsiniz, sürekli kronik sorunlu diye uyardıkları için koymadım.

buraya attığı sistemden daha ucuza ve iyi bir sistem toplanabildiğini gösterdim
reis yalnız benimkilerde monitör filan da vardı 10000 liraya ekipmanlar dahildi. aslında benimde hatam var direkm 10 100 lira yazdım sen de sadece kasayı verdin

• Beğen
Reaksiyonlar: Jude
reis yalnız benimkilerde monitör filan da vardı 10000 liraya ekipmanlar dahildi. aslında benimde hatam var direkm 10 100 lira yazdım sen de sadece kasayı verdin
tamamen unutmuşum ekipman dahil olduğunu ama benim topladığım sistemi ayrı ayrı yerlerden alsan daha ucuza toplarsın ekipmanada bütçe kalır

Geri