Şu an almış mı bulunuyorsun sistemi? Almadıysan araştırıp daha iyisini sunarım dostum.reis ssd si var kasası var rami var osu var busu var derken 11k yı buluyor
b550 anakart 3600 cpu çıkarsam buluyor valla.
Şu an almış mı bulunuyorsun sistemi? Almadıysan araştırıp daha iyisini sunarım dostum.reis ssd si var kasası var rami var osu var busu var derken 11k yı buluyor
b550 anakart 3600 cpu çıkarsam buluyor valla.
almadım dahaŞu an almış mı bulunuyorsun sistemi? Almadıysan araştırıp daha iyisini sunarım dostum.
peki daha iyisini önerir misiniz10.000tl'ye bu sistemimi kurdun cidden![]()
pekala daha iyisini önerir misin maks. 10 100 liraŞu an almış mı bulunuyorsun sistemi? Almadıysan araştırıp daha iyisini sunarım dostum.
sinerjiden şöyle bişey topladımalmadım daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki daha iyisini önerir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pekala daha iyisini önerir misin maks. 10 100 lira
Bu fiyata 2070 toplanabilir.sinerjiden şöyle bişey topladım
https://www.sinerji.gen.tr/PC-Toplama/Config/5XK94A39
rami değiştirebilirsin istersen
tabii ki toplanır ben sadece buraya attığı sistemden daha ucuza ve iyi bir sistem toplanabildiğini gösterdimBu fiyata 2070 toplanabilir.
ayrı ayrı toplarsanda dahada ucuza gelirtabii ki toplanır ben sadece buraya attığı sistemden daha ucuza ve iyi bir sistem toplanabildiğini gösterdim
donanimarsivi.com
reis yalnız benimkilerde monitör filan da vardı 10000 liraya ekipmanlar dahildi. aslında benimde hatam var direkm 10 100 lira yazdım sen de sadece kasayı verdinburaya attığı sistemden daha ucuza ve iyi bir sistem toplanabildiğini gösterdim
tamamen unutmuşum ekipman dahil olduğunu ama benim topladığım sistemi ayrı ayrı yerlerden alsan daha ucuza toplarsın ekipmanada bütçe kalırreis yalnız benimkilerde monitör filan da vardı 10000 liraya ekipmanlar dahildi. aslında benimde hatam var direkm 10 100 lira yazdım sen de sadece kasayı verdin