Nihayet setup'ımı kuruyorum

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,800
Biliyorum çok fazla konu açtım böyle. Ama sürekli karar değiştirdim. Sürekli şunu çıkarıyım bunu eklyim dedim. Neyse 10 084 tl ile setup'ımı kuruyorum artık satın alıyorum. fikirlerinizi bekliyorum beklediğimden ucuza çıktı açıkçası. Bu arada asusun dual serisi ile ilgili olumsuz şeyler duydum bu seriden ekran kartı alınır mı bununla ilgili de cevap yazarsanız sevinirim. Bir şeyi unutmuş gibiyim eksik parça var mı kontrol ediyorum ediyorum hepsi tam diyorum ama hala içimden bir ses bana eksik diyor 😂.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    76.6 KB · Hit: 85
  • rstgsqbbqsıp.PNG
    rstgsqbbqsıp.PNG
    46.6 KB · Hit: 88
  • 1234567890.PNG
    1234567890.PNG
    97.8 KB · Hit: 85
  • Ekran Alıntısı.PNG5.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG5.PNG
    67.2 KB · Hit: 64
10K nereye gitti? CPU intel falan mı? Daha ucuz 2060'lar daha iyi soğutmaya sahip :) Zotac falan. Anakartta B450, 10K nereye gitti!
Dostum kötü bir sistem değil ama fiyatını fazla aşmamış mı?
Kasayı önermiyorum, estetik ama hava akışı olarak kötü bir kasa ve küççücük.

Biliyorum çok fazla konu açtım böyle. Ama sürekli karar değiştirdim. Sürekli şunu çıkarıyım bunu eklyim dedim. Neyse 10 084 TL ile setup'ımı kuruyorum artık satın alıyorum. fikirlerinizi bekliyorum beklediğimden ucuza çıktı açıkçası. Bu arada asusun dual serisi ile ilgili olumsuz şeyler duydum bu seriden ekran kartı alınır mı bununla ilgili de cevap yazarsanız sevinirim. Bir şeyi unutmuş gibiyim eksik parça var mı kontrol ediyorum ediyorum hepsi tam diyorum ama hala içimden bir ses bana eksik diyor 😂.
işlemci nerede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biliyorum çok fazla konu açtım böyle. Ama sürekli karar değiştirdim. Sürekli şunu çıkarıyım bunu eklyim dedim. Neyse 10 084 TL ile setup'ımı kuruyorum artık satın alıyorum. fikirlerinizi bekliyorum beklediğimden ucuza çıktı açıkçası. Bu arada asusun dual serisi ile ilgili olumsuz şeyler duydum bu seriden ekran kartı alınır mı bununla ilgili de cevap yazarsanız sevinirim. Bir şeyi unutmuş gibiyim eksik parça var mı kontrol ediyorum ediyorum hepsi tam diyorum ama hala içimden bir ses bana eksik diyor 😂.
ve pahalı olmuş sanki

hava akışı olarak kötü bir kasa ve küçük

10K nereye gitti? CPU intel falan mı? Daha ucuz 2060'lar daha iyi soğutmaya sahip :) Zotac falan. Anakartta B450, 10K nereye gitti!
Dostum kötü bir sistem değil ama fiyatını fazla aşmamış mı?
Kasayı önermiyorum, estetik ama hava akışı olarak kötü bir kasa ve küççücük.
Sen spec deltaya kötü mü dedin(!)

Kasa gayet iyi nesi kötü?
Kendim montajını severek yaptığım bir kasa, kablolama olarak çok güzel boşluklar var ama ön panelinden hava geçişi az ve yanlardan da hava almıyor denebilir 3-4 derecelik bir etki demek bu ve az değil. İçi ise tıklım tıklım ATX kasa daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,660
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri