Tipi çok güzelYa bu blazerlar size güzel geliyormu çok kötü bir tipi var ve herkesde bundan var
Tipi çok güzelYa bu blazerlar size güzel geliyormu çok kötü bir tipi var ve herkesde bundan var
sportinnden babalar günü kuponuyla 1520TL ye aldım ben bir bakın istiyorsanızgirerse banada haber ver ben 2 aydır beklıyorum
kupon daha varmısportinnden babalar günü kuponuyla 1520TL ye aldım ben bir bakın istiyorsanız
Bende de af1 var hocamda bu blazer baya rahatsız geldi bana olmadı iade edersiniz alın deneyinhocam bende nike ayakkabı var bi tane modelini hatırlamıyorum da nike kalıpları aynıysa rahat ederim gibi indirim bitmezse bi ara deniyim mağazada
rahatlık olarak nasilBende de af1 var hocamda bu blazer baya rahatsız geldi bana olmadı iade edersiniz alın deneyin
Güzelrahatlık olarak nasil
Çocuğu oluyor insanların farkındasınız değil mi?Çocuk ayakkabısı atmasan iyiymiş hocam
Konuda insanlar numara yokluğundan yakınırken 35 numara ayakkabı atmanın ne mantığı var bu ne saçma bir duyar böyle?Çocuğu oluyor insanların farkındasınız değil mi?
Ne duyarı? Asıl saçma olan başlığında koskoca çocuk ayakkabısı yazan linke senin bıdı bıdı etmen.Konuda insanlar numara yokluğundan yakınırken 35 numara ayakkabı atmanın ne mantığı var bu ne saçma bir duyar böyle?
Yazık kafanaNe duyarı? Asıl saçma olan başlığında koskoca çocuk ayakkabısı yazan linke senin bıdı bıdı etmen.
Tıklama kardeşim.
DevamYazık kafana