hocam bu mesaj için teşekkürler. Bazı insanlar çok rahat diyor bazıları rahatsız diyor. Kime inanacağımı şaşırdım fakat ben hep spor ayakkabı tarzı giydiğim için bana rahatsız gelir büyük ihtimalle.2 aydır kullanıyorum bu ayakkabıyı. Öncelikle yürürken sürekli gıcırtı sesi yapıyordu. Ofiste yürüyemez olmuştum bu ayakkabı yüzünden çünkü insanların dikkatini dağıtıyordu. Bu sorunu ayakkabı keçelerinin altına bol miktarda bebek pudrası dökerek giderdim. Artık gıcırdamıyor. Ancak başka bir sorun daha var ki ayakkabı hiç rahat değil. Kesinlikle önermem bu modeli.
DunkAlıntıyı görüntülesizce hangisini alayim?
2si de dış olarak çok iyi değil ya ama dunk daha güzel.Alıntıyı görüntülesizce hangisini alayim?
Bunların tipi kötü, tam bütçen ne?hangisini tercih etmeliyim sizce
2000Bunların tipi kötü, tam bütçen ne?
hocam son durum nedir acaba? Benim Türkiyeye gelmiş 3 gündür aynı yerde duruyor. Konuştum kargo şirketiyle gümrük aşamasında hala diyor perşembe gününe kadar elime geçmesi lazım şehir dışına çıkıcam onun için aldım ayakkabıyı. Sinir oldum bi gelmedi herhangi bir gelişme yokSipariş veren arkadaşlarımın sipariş son durumları ne acaba ? Bende gönderi hazırlanıyor hala denmekte
Hocam site üzerinden kontrol ettiğimde kargoya verildi diyor iki siparişim için. Arayıp detaylı durumunu sorgulattığımda tekrar buraya yazarım.hocam son durum nedir acaba? Benim Türkiyeye gelmiş 3 gündür aynı yerde duruyor. Konuştum kargo şirketiyle gümrük aşamasında hala diyor perşembe gününe kadar elime geçmesi lazım şehir dışına çıkıcam onun için aldım ayakkabıyı. Sinir oldum bi gelmedi herhangi bir gelişme yok
Hocam müşteri hizmetleriyle konuştum , gümrükte oldugunu söyledi. Muhtemelen önümüzdeki pazartesi gibi gelicegini söyledi. Bayramdan dolayı birikmis ürünler vs varmıs.hocam son durum nedir acaba? Benim Türkiyeye gelmiş 3 gündür aynı yerde duruyor. Konuştum kargo şirketiyle gümrük aşamasında hala diyor perşembe gününe kadar elime geçmesi lazım şehir dışına çıkıcam onun için aldım ayakkabıyı. Sinir oldum bi gelmedi herhangi bir gelişme yok
Herkese selam,
Nike Airforce satın aldım, dün sabah İstanbula giriş yaptı fakat gümrük ayakkabıya el koydu. Ne yapacağımı da bilmiyorum hiç bir gümrük müdürlüğüne de ulaşamıyorum. Daha önce başına gelen var mı?