Neler Yeni

❌İndirim Bitti! NİKE AİR FORCE 1.999₺ 🔥

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Mustafa Ödemiş
Sipariş veren arkadaşlarımın sipariş son durumları ne acaba ? Bende gönderi hazırlanıyor hala denmekte

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Birkan Öztürk
2 aydır kullanıyorum bu ayakkabıyı. Öncelikle yürürken sürekli gıcırtı sesi yapıyordu. Ofiste yürüyemez olmuştum bu ayakkabı yüzünden çünkü insanların dikkatini dağıtıyordu. Bu sorunu ayakkabı keçelerinin altına bol miktarda bebek pudrası dökerek giderdim. Artık gıcırdamıyor. Ancak başka bir sorun daha var ki ayakkabı hiç rahat değil. Kesinlikle önermem bu modeli.
hocam bu mesaj için teşekkürler. Bazı insanlar çok rahat diyor bazıları rahatsız diyor. Kime inanacağımı şaşırdım fakat ben hep spor ayakkabı tarzı giydiğim için bana rahatsız gelir büyük ihtimalle.

Yunuszm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yunus
Screenshot_20230702-110623_Nike.jpg
sizce hangisini alayim?

Son düzenleme:

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Aras Şimşek

hangisini tercih etmeliyim sizce

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Sipariş veren arkadaşlarımın sipariş son durumları ne acaba ? Bende gönderi hazırlanıyor hala denmekte
hocam son durum nedir acaba? Benim Türkiyeye gelmiş 3 gündür aynı yerde duruyor. Konuştum kargo şirketiyle gümrük aşamasında hala diyor perşembe gününe kadar elime geçmesi lazım şehir dışına çıkıcam onun için aldım ayakkabıyı. Sinir oldum bi gelmedi herhangi bir gelişme yok

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Mustafa Ödemiş
hocam son durum nedir acaba? Benim Türkiyeye gelmiş 3 gündür aynı yerde duruyor. Konuştum kargo şirketiyle gümrük aşamasında hala diyor perşembe gününe kadar elime geçmesi lazım şehir dışına çıkıcam onun için aldım ayakkabıyı. Sinir oldum bi gelmedi herhangi bir gelişme yok
Hocam site üzerinden kontrol ettiğimde kargoya verildi diyor iki siparişim için. Arayıp detaylı durumunu sorgulattığımda tekrar buraya yazarım.

Cihangir

80+ Gold

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Mustafa Ödemiş
Hocam müşteri hizmetleriyle konuştum , gümrükte oldugunu söyledi. Muhtemelen önümüzdeki pazartesi gibi gelicegini söyledi. Bayramdan dolayı birikmis ürünler vs varmıs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Kalaycı
Herkese selam,

Nike Airforce satın aldım, dün sabah İstanbula giriş yaptı fakat gümrük ayakkabıya el koydu. Ne yapacağımı da bilmiyorum hiç bir gümrük müdürlüğüne de ulaşamıyorum. Daha önce başına gelen var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese selam,

Nike Airforce satın aldım, dün sabah İstanbula giriş yaptı fakat gümrük ayakkabıya el koydu. Ne yapacağımı da bilmiyorum hiç bir gümrük müdürlüğüne de ulaşamıyorum. Daha önce başına gelen var mı?
1688472986161.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,544
Üyeler
164,692
Son üye
silentyavrum
Top Bottom