Neler Yeni

Nike air force 1 alınır mı?

Yasin Çınar

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Nike air force 1 alınır mı? Aldığım ayakkabının dayanıklı olmasını istiyorum (Kirlenmesi önemli değil)

Dahası  
Arkadaşlar merhaba. Nike air force 1 alınır mı? Aldığım ayakkabının dayanıklı olmasını istiyorum (Kirlenmesi önemli değil)
4 yıldır kullanıyorum ben görüntüsnü seviyorum ama bir spor ayakkabı kadar asla rahat değil söylemek isterim ve ayağını kaldırım vb yerlere takarsan açılma şansı çok daha önce giymediğini varsayarak tabanı büyük olduğu için başta alışkın olmadığın için belki ayağını takarsın onun dışında futbol gibi şeyler oynamazsan ve takmazsan ayağını bir yere derisi de çok buruşmuyor şuan fiyat performans olarak iyi olmasa da benim açımdan güzel görünümlü sağlam bir ayakkabı en az 1 yıl rahat kullanırsın

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

Rulep

80+ Gold
Herkes orijinal veya çakması o ayakkabılardan giyiyor evet güzel ama her yerde gördüğüm için sıkıyor beni ve yukarıda arkadaş spor ayakkabı kadar rahat olmadığı söylediği için o kadar fiyatı verilmez. bence Vazgeç çünkü rahat ayakkabı cidden çok farklı oluyor şahsen bende öyle oldu şimdiye kadar giydiklerim ayakkabı değilmiş diyorum

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Şu ana kadar 10 tane falan farklı farklı Air Force kullandım ve hala 4 tane kullanmaya devam ediyorum. Hoş bir model seçersen güzel görünüyor ama büyük ihtimal bu ayakkabıyı liseli kızların hepsinde görürsün. VANS, Converse ve Nike Air Forcelar çok popüler yani amacın hava atmaksa geç onları.

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes orijinal veya çakması o ayakkabılardan giyiyor evet güzel ama her yerde gördüğüm için sıkıyor beni ve yukarıda arkadaş spor ayakkabı kadar rahat olmadığı söylediği için o kadar fiyatı verilmez. bence Vazgeç çünkü rahat ayakkabı cidden çok farklı oluyor şahsen bende öyle oldu şimdiye kadar giydiklerim ayakkabı değilmiş diyorum
aslında ben beleşe aldım air force u babama hediye gelmiş babamda beğenmediği için bana verdi banada tam uyuyor ama tam olarak nasıl bilmiyorum giyipte satmakta istemiyorum ona göre satıp yeni bir model alıcam

Top Bottom