Yasin Çınar
80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Nike air force 1 alınır mı? Aldığım ayakkabının dayanıklı olmasını istiyorum (Kirlenmesi önemli değil)
4 yıldır kullanıyorum ben görüntüsnü seviyorum ama bir spor ayakkabı kadar asla rahat değil söylemek isterim ve ayağını kaldırım vb yerlere takarsan açılma şansı çok daha önce giymediğini varsayarak tabanı büyük olduğu için başta alışkın olmadığın için belki ayağını takarsın onun dışında futbol gibi şeyler oynamazsan ve takmazsan ayağını bir yere derisi de çok buruşmuyor şuan fiyat performans olarak iyi olmasa da benim açımdan güzel görünümlü sağlam bir ayakkabı en az 1 yıl rahat kullanırsınArkadaşlar merhaba. Nike air force 1 alınır mı? Aldığım ayakkabının dayanıklı olmasını istiyorum (Kirlenmesi önemli değil)
Bu adamın dolap hesabına bi bak derim dostum @Yasin ÇınarHerkes giyiyo ben olsam giymezdim
dolap hesabı neredeBu adamın dolap hesabına bi bak derim dostum @Yasin Çınar
imzasındadolap hesabı nerede
aslında ben beleşe aldım air force u babama hediye gelmiş babamda beğenmediği için bana verdi banada tam uyuyor ama tam olarak nasıl bilmiyorum giyipte satmakta istemiyorum ona göre satıp yeni bir model alıcamHerkes orijinal veya çakması o ayakkabılardan giyiyor evet güzel ama her yerde gördüğüm için sıkıyor beni ve yukarıda arkadaş spor ayakkabı kadar rahat olmadığı söylediği için o kadar fiyatı verilmez. bence Vazgeç çünkü rahat ayakkabı cidden çok farklı oluyor şahsen bende öyle oldu şimdiye kadar giydiklerim ayakkabı değilmiş diyorum