3 tane tek hesaptan alırsan sınırda takılma ihtimali var aklında olsun.3 tane aldım eyv. ayakkabıyı bile yatırım aracına dönüştürdüm. olmazsa ömürlük giyerim
Yurtdışından geliyorBen de aldım vergi falan nerde yazıyor göremedimde 59 lira kargo ekledi sadece, trden gelmiyor mu ürün birde siparişlerimde gözükmüyor şu an ürün ödeme tamamlandıda inş sıkıntı olmaz site sanki fake gibi geliyo niyeyse bu nike adidasın
Hocam ben de aldım soğuk su mu içecezBen de aldım vergi falan nerde yazıyor göremedimde 59 lira kargo ekledi sadece, trden gelmiyor mu ürün birde siparişlerimde gözükmüyor şu an ürün ödeme tamamlandıda inş sıkıntı olmaz site sanki fake gibi geliyo niyeyse bu nike adidasın
Hollanda'dan geliyor.Ben de aldım vergi falan nerde yazıyor göremedimde 59 lira kargo ekledi sadece, trden gelmiyor mu ürün birde siparişlerimde gözükmüyor şu an ürün ödeme tamamlandıda inş sıkıntı olmaz site sanki fake gibi geliyo niyeyse bu nike adidasın
ne zaman geldi ya o dunk keşke görseydim yapışırdım anındakaç gündür yatıyor bu fiyattan siz 1350 ye kaçırdğınız dunk için üzülün bence
4 5 saat takıldı kaldırdılar sonrane zaman geldi ya o dunk keşke görseydim yapışırdım anında