oktayxkaya
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,299
Ayakkabı çok güzelmiş
Knk ben 41 aldım ama şuan sıkıyor. Geçenlerde boynere gittim 42numara yeni ayakkabı aldım tam oturdu. Ama bende nike farklı bir air modeli var oda bir numara büyük. Bence en az yarım numara büyük
siyah beyazını alacaktım indirim olmasada alacam galibaArkadaşlar beğendiğim bir modeldi uzun zamandır fiyatlarını takip ediyorum bu fiyata düştüğünü ilk kez gördüm kendime 1 adet aldım beyaz sizinlede paylaşmak istedim.
![]()
Nike Air Max 270 Erkek Ayakkabısı. Nike TR
Nike Air Max 270 Erkek Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
hocam tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama spor ayakkabı ya renkli yada beyaz olduğu zaman gösteriyor.siyah beyazını alacaktım indirim olmasada alacam galiba
why not bu rengi siteden silinmiş, diğer renginde düzgün numara yokBütçesi olanlara bunu öneririm. Kendim 2 ayakkabı satın aldım bu fiyatlar çok ucuz açıkçası.![]()
Air Jordan XXXVI Low Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR
Air Jordan XXXVI Low Erkek Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Alıntıyı görüntüle
katılıyorumhocam tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama spor ayakkabı ya renkli yada beyaz olduğu zaman gösteriyor.
siyah ayakkabı da beyaz detaylarda hoş duruyor genelde ama nedense bu modelde siyahlar çok hoşuma gitmedi beyaz daha orjinal duruyor
1 numara büyük mü aldınız jordan XXXVI'yı?Bütçesi olanlara bunu öneririm. Kendim 2 ayakkabı satın aldım bu fiyatlar çok ucuz açıkçası.![]()
Air Jordan XXXVI Low Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR
Air Jordan XXXVI Low Erkek Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Alıntıyı görüntüle
Normalde baskebol ayakkabılarında 44 giyiyordum o yüzden 44 aldım. Fakat şuan 1 koşu ayakkabım var onun numarası 43.5. Hemen hemen 1 numara büyük aldım.1 numara büyük mü aldınız jordan XXXVI'yı?
Kaptım bir tane adamsın teşekkürler.Arkadaşlar beğendiğim bir modeldi uzun zamandır fiyatlarını takip ediyorum bu fiyata düştüğünü ilk kez gördüm kendime 1 adet aldım beyaz sizinlede paylaşmak istedim.
![]()
Nike Air Max 270 Erkek Ayakkabısı. Nike TR
Nike Air Max 270 Erkek Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com