Nike Air Max 270 1499 TL nike.com

Ayakkabı çok güzelmiş

siyahına stok olsa iyiydi ama

Bütçesi olanlara bunu öneririm. Kendim 2 ayakkabı satın aldım bu fiyatlar çok ucuz açıkçası.
Ekran Alıntısı.PNG

siyah beyazını alacaktım indirim olmasada alacam galiba
hocam tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama spor ayakkabı ya renkli yada beyaz olduğu zaman gösteriyor.
siyah ayakkabı da beyaz detaylarda hoş duruyor genelde ama nedense bu modelde siyahlar çok hoşuma gitmedi beyaz daha orjinal duruyor

hocam tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama spor ayakkabı ya renkli yada beyaz olduğu zaman gösteriyor.
siyah ayakkabı da beyaz detaylarda hoş duruyor genelde ama nedense bu modelde siyahlar çok hoşuma gitmedi beyaz daha orjinal duruyor
katılıyorum

çok iyi duruyor fakat ben tövbeliyim altı boş olanlara, zamanında almıştım bu tarz tabanı şeffaf bir ayakkabı zamanla orası boşanıyor her adımımda caf cuf ses çıkartıyordu çin işkencesine dönüyor bir zaman sonra ha bir de yağmurlu bir zamanda giymiştim o şeffaf alana su kaçmıştı abi çıkan sesleri duymalıydınız o günden sonra giymedim zaten :D daha da o tarz ayakkabı almadım. Tabi kaç yıl önceki olay bu bunlarda olacağını sanmıyorum artık geliştirmişlerdir.

• Hahaha
Reaksiyonlar: MTBC
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,870
Üyeler
192,534
Son üye
ZenGratas
Geri