U Umutlow 80+ Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Umut 4 Ağustos 2023 #1 İnternetten Nike marka çanta aldım (orijinal). Alarm sistemi olan mağazalarda ötüyor bir türlü çözemedik çantada görünürde alarm yok ne yapmam lazım?
İnternetten Nike marka çanta aldım (orijinal). Alarm sistemi olan mağazalarda ötüyor bir türlü çözemedik çantada görünürde alarm yok ne yapmam lazım?
eyer25pro 80+ Bronze Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 1,357 Dahası Reaksiyon skoru 482 Yaş 24 İsim Efehan yer 4 Ağustos 2023 #2 Umutlow yazmış: İnternetten Nike marka çanta aldım (orijinal). Alarm sistemi olan mağazalarda ötüyor bir türlü çözemedik çantada görünürde alarm yok ne yapmam lazım? Devamı için tıklayın... nike a götür hocam istersen yada çantanın decathlondaki eriketler gibi elektronik bir etiket olabilr öyle bir etiket varsa sökün
Umutlow yazmış: İnternetten Nike marka çanta aldım (orijinal). Alarm sistemi olan mağazalarda ötüyor bir türlü çözemedik çantada görünürde alarm yok ne yapmam lazım? Devamı için tıklayın... nike a götür hocam istersen yada çantanın decathlondaki eriketler gibi elektronik bir etiket olabilr öyle bir etiket varsa sökün