Neler Yeni

Nike Court Vision Mid Winter ₺1.299,99

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
46 no yok 😪

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can
Alınır mı sizce kullanan var mı ?

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Nike kalitelidir tabiiki ama ayakkabının rengini beğenmedim

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer

Nike Court Vision Mid Winter​

Bir soru sormak istiyorum ama çekiniyorum. Ayakkabı yada kıyafetlere neden diğer markalara göre daha fazla para verip nike,adidas gibi markaların ürünlerini almalıyız ? Şu ana kadar 1 adet nike ayakkabı kullandım, çok üst düzey bir model değildi ama diğer markalara göre biraz daha rahat olması dışında artısını görmedim.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Bir soru sormak istiyorum ama çekiniyorum. Ayakkabı yada kıyafetlere neden diğer markalara göre daha fazla para verip nike,adidas gibi markaların ürünlerini almalıyız ? Şu ana kadar 1 adet nike ayakkabı kullandım, çok üst düzey bir model değildi ama diğer markalara göre biraz daha rahat olması dışında artısını görmedim.
uzun kullanım sunuyor dandık markalarda 1 sene olmadan patlıyor parcalanıyor nıke ayakkabı ıle bahcede calısırken ayagıma benzinli testere dustu calısırken ayakkabıda 3 tane delık dıısnda bana bır sey olmadı

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
uzun kullanım sunuyor dandık markalarda 1 sene olmadan patlıyor parcalanıyor nıke ayakkabı ıle bahcede calısırken ayagıma benzinli testere dustu calısırken ayakkabıda 3 tane delık dıısnda bana bır sey olmadı
ne kadar fark ediyor kullanım süresinde

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
ayakkabı baya iyi ama 3. yada 4. ayakkabı olarak alınabilir her şeye gitmez çünkü

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Kalite. Çocuk yaşımda aldığım bir Nike ayakkabı vardı. Şuan şu drill tayfanın giydiği ayakkabı, üstünden yaklaşık 6 yıl geçti. Şuan bile tertemiz bir söküğü yok.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Ulan 420₺’ye siyahını almıştım ben bunun ayakkabılıkta duruyor shakzpwğlepdçeld

Cihangir

80+ Gold

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
hocam ben normalde kinetix falan giyiyordum. Sonra nike bi ayakkabı beğendim onu aldım ve çok rahat arada ki fiyat farkına değdiğini söyleyebilirim. Nike olmak zorunda değil ancak bilindik kaliteli markalardan vazgeçmemek gerekiyor. Gerek malzeme kalitesi olsun gerek uzun ömürlülük olsun çok iyi oluyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,398
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom