Neler Yeni

Yardım Nike Tr Kargo Süresi ve İade

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Beyler Nike.tr den ayakkabı alacağım malesef şehrimde ayakkabıyı satan mağaza yok ondan deneyemiyorum. Ayakkabı ortalama kaç günde gelir ve ayağıma uymazsa iade edersem sıkıntı olur mu? O 60 lira kargo ücreti hariç ayakkabı ücretini direkt yatırıyorlar değil mi?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,328
İsim
Oğuz Oğuz
Beyler Nike.tr den ayakkabı alacağım malesef şehrimde ayakkabıyı satan mağaza yok ondan deneyemiyorum. Ayakkabı ortalama kaç günde gelir ve ayağıma uymazsa iade edersem sıkıntı olur mu? O 60 lira kargo ücreti hariç ayakkabı ücretini direkt yatırıyorlar değil mi?
iade kısmında sorun olmuyor

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iade kısmında sorun olmuyor
Müşteri temsilcisiyle görüştüm. Sıkıntı olmadığını söylediler. Bir de gümrükte 150 Euro sınırı olduğu için art arda alışveriş yapacaksanız farklı günlerde alışveriş yapın dediler. Gümrük sıkıntı çıkarıyormuş. Abi bu gümrükten ne çekiyoruz ya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Müşteri temsilcisiyle görüştüm. Sıkıntı olmadığını söylediler. Bir de gümrükte 150 Euro sınırı olduğu için art arda alışveriş yapacaksanız farklı günlerde alışveriş yapın dediler. Gümrük sıkıntı çıkarıyormuş. Abi bu gümrükten ne çekiyoruz ya.
evet ne yazı ki öyle bi durum var bende nike tr den air max tn white alacaktım fiyatı 150 geçtiği için alışverişi devam etiremiyosun. Adresimi falan girdim ama ödeme yerine yönlendirmiyor uyarı veriyor 150 euro aşıyor sepeti kontrol edin diye, bende barçın dan sipariş ettim oraya da bakabilirsin yetkili satıcıları hiç bir sorun çıkarmadılar bana. Tabi 150 euro nun altındaysa alacağın nike tr den al.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
hollandadan vs. geldiği için 60 lira kargo ücreti istiyorlar. bunun dışında 150€'ya kadar alışveriş yapabilirsin. 1500 tl üzerine de kargo ücretsiz.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hollandadan vs. geldiği için 60 lira kargo ücreti istiyorlar. bunun dışında 150€'ya kadar alışveriş yapabilirsin. 1500 TL üzerine de kargo ücretsiz.
Koskoca Samsun'da 1 tane düzgün Nike mağazası yok. Nike diye mağaza var arayıp soruyorum biz distribütörden alıyoruz sergiliyoruz normal bir mağazayız diyo. Ürünlerin çoğu da yok. Saçmalık.

Top Bottom